• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet Alışkanlığını Kazandı Derken Yine Başa Döndük...Neden?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
25 aylık oğlum 10 gündür çişini söylüyor.ilk 4 gün hiç kazamız olmadan kakasınıda çişinide tuvalete yaptı.Sonra günde 1-2 defa kaza olmaya başladı.Oyuna daldığında yada bir yere gittiğimizde unuttuğu oluyordu.Neyse bunu sorun yapmadım olabilir daha çok yeni dedim.Ama bu kazalar günde 3 e çıktı.Bugün ise sürekli halıya koltuğa yapmış bilerek.Annem bakıyor oğluma.Durduk yere niye başa döndük şimdi.Çok sevinmiştim öğrendi diye sevincim kursağımda kaldı.Ne yapıcam bilmiyorum.

25 aylık oğlum 10 gündür çişini söylüyor.ilk 4 gün hiç kazamız olmadan kakasınıda çişinide tuvalete yaptı.Sonra günde 1-2 defa kaza olmaya başladı.Oyuna daldığında yada bir yere gittiğimizde unuttuğu oluyordu.Neyse bunu sorun yapmadım olabilir daha çok yeni dedim.Ama bu kazalar günde 3 e çıktı.Bugün ise sürekli halıya koltuğa yapmış bilerek.Annem bakıyor oğluma.Durduk yere niye başa döndük şimdi.Çok sevinmiştim öğrendi diye sevincim kursağımda kaldı.Ne yapıcam bilmiyorum.

Benim kızımda da aynı şey oldu.25 aylıktı bezi kendisi çıkardı. İlk bir hafta çok iyiydi sonra birden bile bile yapmaları basladı. En sonunda bütün gün tuvaletini yerlere yaptı. Tutmasını bildiği halde yerlere yapınca sükünetimi koruyamadıgım anlar oldu ama inanın işe yaramadı. En sonunda tam pes etmişken 3-5 gün sonra düzelmeler basladı. 1 ayda ancak düzene girdi. Şimdi 28 aylık oldu. Hala oyuna daldıgında tuvalete kosarken kacırıyor ama olsun. Gündüzleri uykuda cok nadiren kacırıyor yapmadan yatmıssa karpuz falan yemişse. Geceleri ise kilot seklinde bezlerden giydiriyorum bu gece kilodu diyerek çünkü uykusu agır altına yapınca uyanmıyor. Gece tuvalete de uyurken götüremiyorum mızmızlandıgı için. Sabredin üstüne gitmemeye calısın zamanla oturacaktır.

İnşallah bende biraz sabırsızım.Öğrendiğine çok sevinmiştim böyle olunca moralim bozuldu.Sabah bir defa çişim geldi dedi tuvalete yaptı.Sonra ben işe geldim.Öğlene kadar 2defa altına yapmış.Bilerek yapıyor.Koltuğa çiş yaptım diye gösteriyormuş birde annanesine..Sabırlı olmaktan başka çare yok.Kızsak daha da kötüye gidecek.İnşallah düzelir bizimkide.

Back