Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım once taban rengını uygulıcaksın yanı nasıl dım mesela vazo cızıcen once arka tabanına astar olarak beyaz bı yaglı boya surarsın kurudukdan sonra cızecegın resmı kalem yardımı ıle ben genelde kömur kalem ıle cızerım sonra ne renge boyucaksma yavas yavas cızerek yaparım
canım once taban rengını uygulıcaksın yanı nasıl dım mesela vazo cızıcen once arka tabanına astar olarak beyaz bı yaglı boya surarsın kurudukdan sonra cızecegın resmı kalem yardımı ıle ben genelde kömur kalem ıle cızerım sonra ne renge boyucaksma yavas yavas cızerek yaparım
ben yağlı boyayı direk uyguladım ilk yağtığımda kupkuruydu sürülmüyordu bile.terebentinle tinerle karıştırınca fırçayı boyayı sürülüyor ama ön plana geçtikçe arkası ıslak olduğu için boyadığım boya görünmüyor.yani fırçam katıp gitmiyor resim yaparken.
kızlaaarrr.. yaglı boya yapıorum bende ama böyle tapıcagımkadar bi resim begenemedim.. kadın portresi çizmk istiyorum varsa aklınızda begenediginz bi resim paylaŞIN LÜTFENN.. SADCE kadın da deil güzel her bişe olablr .. öpüldünzzz
lısedeyken sergı acmısdık bı kac arkadas kara kalem ustune ama yaglı boyayıda sevıyorumoooooooo sen resim yapıyomuydun bitli
kız bende yaptım hatta ekledim bak sana konu açtıydım baksana bi