bilmemki...neden kib almış ki?
anladım...zaten asla polis teşkilatına lafım olmaz benim. şu an can güvenliğimizi onlara boçluyuz. başımıza birşey gelse direkt onlara koşuyoruz. ve hayatlarını çoğu zaman tehlikeye atıyorlar. arada çıkan bir kaç kötü kişi her meslekte olduğu gibi onlardada var. ama bu asla hepsine mal edilmez.yok, şahsa değil önceki mesajımda yazdım, ben burda ikinizin polis için kötü bişey yazdığınızı görmedim, görsem direk yazarım. bu haberin kaynağına sözüm. başka sitede de okudum haberi ve yapılan yorumları. şahsa değil genel söylüyorum. yanlış anlaşılmasın.
Ne varmista kiblemisler.surda bir olay gormedim. sahsen gorsem bizzat kendim kiblerim.elif burdaysa konu bayağı kib almış. gideriz diye düşünmekteyim:)
yok göremem. tahmin ettim. evet şu konuda kiblemek garip. çünkü konuyla ilgili fikirler konuşuyor.fikir teatisi yapılıyor..Ne varmista kiblemisler.surda bir olay gormedim. sahsen gorsem bizzat kendim kiblerim.
Canlari sıkılıyor demekki bazilarinin.
kesin sizi degilde bizi kiblemistir cekemeyenler.
Sen baska bolumlerin kibini gorebiliyormusunki?
lafın bıze değilmiş madem keske katmayaydın. polislerin yalakası gbı olmuşuz , biri okusa..farklı taraftan bakıyoruz sadece yoksa geldiğimiz nokta aynı.şu mesajında katılmadığım tek cümlen yok. ben asla onlara yemek verilmemesini savunmam-savunamam-, hak haktır tabi, ama dedim ya nasıl müslümanlar bunlar diyosun ya haklısın çünkü bi öyle bi böyle davranmış oluyorlar. bu haberde polislere üzülenlere-üzülmüş gibi yapanlarda benim gözümde aynı. anlatabildimmi?
valla kibleyene diyecek lafım cok. aramızdan bırı degılse kıbleyen , ki kiblenecek hicbırsey yok. o butona bastıktan sonra nedenine ne yazacaklar acaba ?elif burdaysa konu bayağı kib almış. gideriz diye düşünmekteyim:)
Tahmin mi,konu kib almis dedin ama.yok göremem. tahmin ettim. evet şu konuda kiblemek garip. çünkü konuyla ilgili fikirler konuşuyor.fikir teatisi yapılıyor..
ama vardır öyle gıcık kaptıklarını inadına kibleyen. hep oldu ,olacakta.
. seninde yok kiblenecek mesajın bence
yok sadece bölümümün kiblerini görürüm. siyaset benim değil.Tahmin mi,konu kib almis dedin ama.
o zaman kib yapilmamis demektir.
yoksa kibleri goruyorsunda.hangi topikte oldugunumu goremiyorsun.
kafami karistirdin he :)
bizler kibleri görüyoruz. sadece konu kapatıyoruz o kiblerle. ceza cımbızlı mune nın.)Ben çok özel durum olmadıkça konu kapatmıyorum:).Ceza yetkimiz de zaten yok.Mune bakmalı kötü içeriklere.Sadece dolaşıyorum işde.Hatta nikimi unutup evde bişiler yaptığım çok oluyor:)
ben konuya yorum yaptım ama birini alıntılamadım neyse anlaştık neticede.. bu arada vallah billah ben kiblemedim :)lafın bıze değilmiş madem keske katmayaydın. polislerin yalakası gbı olmuşuz , biri okusa..
valla kibleyene diyecek lafım cok. aramızdan bırı degılse kıbleyen , ki kiblenecek hicbırsey yok. o butona bastıktan sonra nedenine ne yazacaklar acaba ?
bu topıkten banlanırsam sadece pes...
azcok bellı edıyo zaten kibleyenler boşver.. dedıgım gbı şurda hadı dıyelım kiblediler , sonucunda banlama olursa pes..ben konuya yorum yaptım ama birini alıntılamadım neyse anlaştık neticede.. bu arada vallah billah ben kiblemedim :)
ay yok ban istemem, ramazanda geldi zaman nasıl geçer sonra :)azcok bellı edıyo zaten kibleyenler boşver.. dedıgım gbı şurda hadı dıyelım kiblediler , sonucunda banlama olursa pes..
herkesin KİB'i kendıne
Sende ortaya attin birsey.kimse kiblememistir burayi bence.birsey olsa ben kiblerim hemen hepiniziyok sadece bölümümün kiblerini görürüm. siyaset benim değil.
tahminim sadece. çünkü elifi gördüğüm zaman konuya bakarken,kiblendiğini düşünüyorum.
kibi görüyor konuya bakıyor diye tahmin etmekteyim. keşke görsem bu arada.)
umarım. ben hep öyle zannetmişimdir. elifi gördüğüm an hah,konu kiblenmişş diyorum. belkide geziyordur bilemem onu.Sende ortaya attin birsey.kimse kiblememistir burayi bence.birsey olsa ben kiblerim hemen hepinizi
kadin buranin editoru gezmeye okumaya gelmistir yahu :)))
Seni iki kere falan kibledim banlanmadin ama uzun zaman once.sen hemen banlanmiyorsun zaten.umarım. ben hep öyle zannetmişimdir. elifi gördüğüm an hah,konu kiblenmişş diyorum. belkide geziyordur bilemem onu.
en baştada beni kiblersin değilmi:))))
onu bırakta konu dışından gideceğiz şimdi. kiblemişimdir zamanında. hatırlamıyorum derrrmişim.Seni iki kere falan kibledim banlanmadin ama uzun zaman once.sen hemen banlanmiyorsun zaten.
sende bizi iki yorum yaptik diye gıcıklıgına geyik yapiyorsunuz sizi kibliyorum demistin hatirladin mi.
Bende kiblersen kible demistim
ama banlanmamistik tabi.
Halbuki millet hep geyik yapiyor.
Ben pek yapmam.
ben hakaret polemik gordugum zaman kibliyorum.
bazen yetisemiyorum benden once kibliyorlar bana bu zevki tattirmiyorlar
Sen de beni kibliyorsun degil mi :)))
acaba beni kimler kibliyor herkes ciksin ortaya
onu bırakta konu dışından gideceğiz şimdi. kiblemişimdir zamanında. hatırlamıyorum derrrmişim.
anam nasıl banlanmıyorum. 4 ledim ben. gidiyoruz işte arada. ama şu an konu dışından gideceğim ben. onun için kibleyecekler,takıklar. :)