Tutuklu polislere Ramazan işkencesi: Öğle yemeğiyle sahur yapın

yok, şahsa değil önceki mesajımda yazdım, ben burda ikinizin polis için kötü bişey yazdığınızı görmedim, görsem direk yazarım. bu haberin kaynağına sözüm. başka sitede de okudum haberi ve yapılan yorumları. şahsa değil genel söylüyorum. yanlış anlaşılmasın.
anladım...zaten asla polis teşkilatına lafım olmaz benim. şu an can güvenliğimizi onlara boçluyuz. başımıza birşey gelse direkt onlara koşuyoruz. ve hayatlarını çoğu zaman tehlikeye atıyorlar. arada çıkan bir kaç kötü kişi her meslekte olduğu gibi onlardada var. ama bu asla hepsine mal edilmez.

elif burdaysa konu bayağı kib almış. gideriz diye düşünmekteyim:)
Ne varmista kiblemisler.surda bir olay gormedim. sahsen gorsem bizzat kendim kiblerim.
Canlari sıkılıyor demekki bazilarinin.
kesin sizi degilde bizi kiblemistir cekemeyenler.
Sen baska bolumlerin kibini gorebiliyormusunki?

Ne varmista kiblemisler.surda bir olay gormedim. sahsen gorsem bizzat kendim kiblerim.
Canlari sıkılıyor demekki bazilarinin.
kesin sizi degilde bizi kiblemistir cekemeyenler.
Sen baska bolumlerin kibini gorebiliyormusunki?
yok göremem. tahmin ettim. evet şu konuda kiblemek garip. çünkü konuyla ilgili fikirler konuşuyor.fikir teatisi yapılıyor..
ama vardır öyle gıcık kaptıklarını inadına kibleyen. hep oldu ,olacakta.
. seninde yok kiblenecek mesajın bence

farklı taraftan bakıyoruz sadece yoksa geldiğimiz nokta aynı.şu mesajında katılmadığım tek cümlen yok. ben asla onlara yemek verilmemesini savunmam-savunamam-, hak haktır tabi, ama dedim ya nasıl müslümanlar bunlar diyosun ya haklısın çünkü bi öyle bi böyle davranmış oluyorlar. bu haberde polislere üzülenlere-üzülmüş gibi yapanlarda benim gözümde aynı. anlatabildimmi?
lafın bıze değilmiş madem keske katmayaydın. polislerin yalakası gbı olmuşuz , biri okusa.. o_O

elif burdaysa konu bayağı kib almış. gideriz diye düşünmekteyim:)
valla kibleyene diyecek lafım cok. aramızdan bırı degılse kıbleyen , ki kiblenecek hicbırsey yok. o butona bastıktan sonra nedenine ne yazacaklar acaba ?
bu topıkten banlanırsam sadece pes...

yok göremem. tahmin ettim. evet şu konuda kiblemek garip. çünkü konuyla ilgili fikirler konuşuyor.fikir teatisi yapılıyor..
ama vardır öyle gıcık kaptıklarını inadına kibleyen. hep oldu ,olacakta.
. seninde yok kiblenecek mesajın bence
Tahmin mi,konu kib almis dedin ama.
o zaman kib yapilmamis demektir.
yoksa kibleri goruyorsunda.hangi topikte oldugunumu goremiyorsun.
kafami karistirdin he :)

Tahmin mi,konu kib almis dedin ama.
o zaman kib yapilmamis demektir.
yoksa kibleri goruyorsunda.hangi topikte oldugunumu goremiyorsun.
kafami karistirdin he :)
yok sadece bölümümün kiblerini görürüm. siyaset benim değil.
tahminim sadece. çünkü elifi gördüğüm zaman konuya bakarken,kiblendiğini düşünüyorum.
kibi görüyor konuya bakıyor diye tahmin etmekteyim. keşke görsem bu arada.)

Ben çok özel durum olmadıkça konu kapatmıyorum:).Ceza yetkimiz de zaten yok.Mune bakmalı kötü içeriklere.Sadece dolaşıyorum işde.Hatta nikimi unutup evde bişiler yaptığım çok oluyor:)

Ben çok özel durum olmadıkça konu kapatmıyorum:).Ceza yetkimiz de zaten yok.Mune bakmalı kötü içeriklere.Sadece dolaşıyorum işde.Hatta nikimi unutup evde bişiler yaptığım çok oluyor:)
bizler kibleri görüyoruz. sadece konu kapatıyoruz o kiblerle. ceza cımbızlı mune nın.)

lafın bıze değilmiş madem keske katmayaydın. polislerin yalakası gbı olmuşuz , biri okusa.. o_O

valla kibleyene diyecek lafım cok. aramızdan bırı degılse kıbleyen , ki kiblenecek hicbırsey yok. o butona bastıktan sonra nedenine ne yazacaklar acaba ?
bu topıkten banlanırsam sadece pes...
ben konuya yorum yaptım ama birini alıntılamadım neyse anlaştık neticede.. bu arada vallah billah ben kiblemedim :)

ben konuya yorum yaptım ama birini alıntılamadım neyse anlaştık neticede.. bu arada vallah billah ben kiblemedim :)
azcok bellı edıyo zaten kibleyenler boşver.. dedıgım gbı şurda hadı dıyelım kiblediler , sonucunda banlama olursa pes..
herkesin KİB'i kendıne
:KK62:

yok sadece bölümümün kiblerini görürüm. siyaset benim değil.
tahminim sadece. çünkü elifi gördüğüm zaman konuya bakarken,kiblendiğini düşünüyorum.
kibi görüyor konuya bakıyor diye tahmin etmekteyim. keşke görsem bu arada.)
Sende ortaya attin birsey.kimse kiblememistir burayi bence.birsey olsa ben kiblerim hemen hepinizi :KK70:
kadin buranin editoru gezmeye okumaya gelmistir yahu :)))

Sende ortaya attin birsey.kimse kiblememistir burayi bence.birsey olsa ben kiblerim hemen hepinizi :KK70:
kadin buranin editoru gezmeye okumaya gelmistir yahu :)))
umarım. ben hep öyle zannetmişimdir. elifi gördüğüm an hah,konu kiblenmişş diyorum. belkide geziyordur bilemem onu.
en baştada beni kiblersin değilmi:))))

umarım. ben hep öyle zannetmişimdir. elifi gördüğüm an hah,konu kiblenmişş diyorum. belkide geziyordur bilemem onu.
en baştada beni kiblersin değilmi:))))
Seni iki kere falan kibledim banlanmadin ama uzun zaman once.sen hemen banlanmiyorsun zaten.
sende bizi iki yorum yaptik diye gıcıklıgına geyik yapiyorsunuz sizi kibliyorum demistin hatirladin mi.
Bende kiblersen kible demistim :KK70:
ama banlanmamistik tabi.
Halbuki millet hep geyik yapiyor.
Ben pek yapmam.
ben hakaret polemik gordugum zaman kibliyorum.
bazen yetisemiyorum benden once kibliyorlar bana bu zevki tattirmiyorlar
:KK70:
Sen de beni kibliyorsun degil mi :)))
acaba beni kimler kibliyor herkes ciksin ortaya :KK70:

Seni iki kere falan kibledim banlanmadin ama uzun zaman once.sen hemen banlanmiyorsun zaten.
sende bizi iki yorum yaptik diye gıcıklıgına geyik yapiyorsunuz sizi kibliyorum demistin hatirladin mi.
Bende kiblersen kible demistim :KK70:
ama banlanmamistik tabi.
Halbuki millet hep geyik yapiyor.
Ben pek yapmam.
ben hakaret polemik gordugum zaman kibliyorum.
bazen yetisemiyorum benden once kibliyorlar bana bu zevki tattirmiyorlar
:KK70:
Sen de beni kibliyorsun degil mi :)))
acaba beni kimler kibliyor herkes ciksin ortaya :KK70:
onu bırakta konu dışından gideceğiz şimdi. kiblemişimdir zamanında. hatırlamıyorum derrrmişim.:KK45:
anam nasıl banlanmıyorum. 4 ledim ben. gidiyoruz işte arada. ama şu an konu dışından gideceğim ben. onun için kibleyecekler,takıklar. :)

onu bırakta konu dışından gideceğiz şimdi. kiblemişimdir zamanında. hatırlamıyorum derrrmişim.:KK45:
anam nasıl banlanmıyorum. 4 ledim ben. gidiyoruz işte arada. ama şu an konu dışından gideceğim ben. onun için kibleyecekler,takıklar. :)

Kibledigini biliyordum zaten sen gorursun :)))
neyse hadi ben de kactim.

vah vah çok üzüldüm sahur vermemişlermiş
"zamanbugün" aşağıdaki haberleri yapmış mı? hiç sanmıyorum.tabi ki adaletle, insani şartlarda yargılansınlar ama bunların mağdur numaraları midemi bulandırıyor...

Silivri cezaevinde Kuddusi Okkır hayatını kaybetti..
Tutuklandığında sağlığı yerinde olan Kuddusi Okkır, 2008 Nisan ayı sonunda majör depresyon teşhisiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmişti. Ancak Hastanede Kuddusi Okkır’ın depresyon değil, zatürre ve böbrek yetmezliği çektiği ortaya çıkmıştı. Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Haseki Devlet Hastanesi ve buradan da Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Bölümü’ne götürülen Kuddusi Okkır, son olarak da 10 Mayıs 2008’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yatırılmış ve yapılan tetkiklerde akciğer kanseri olduğu ortaya çıkmıştı. Kanserin beyni ve kemiklerinde metastaz yaptığı Okkır, “delilleri karartabileceği” gerekçesiyle bir süre daha tutuklu kaldı. Nöbetçi mahkeme tarafından 1 Temmuz 2008 tarihinde serbest bırakıldı fakat 5 gün sonra vefat etti. İddianamesi tamamlanmadığı için suçunun ne olduğunu öğrenemeden hayatını kaybetti.

bırak sahuru normal bir insanın yiyebileceği yemekler verilmiyordu..

bunlar Ahmet Şık'ın ifadeleri:
"Yemeklerin yağlı olup olmadığını, keşke oradaki personele sorsaydınız, bizim kadar şikayetçi olan gardiyanlar anlatsaydı. Bak, orada 11 bin kişiye yemek çıkıyor ve herkesi memnun etme şansı olmadığını biliyorum. Bunu asla bir şımarıklık içinde söylemiyorum. Yemek seçen biri değilim. Ama en sağlıklı insanı bile iki yıl Silivri'de besle, çok ciddi hastalık sahibi olur. Yemekler o kadar yağlıydı ki, kevgirden geçiriyorduk. Neden olduğunu bilmiyorum ama plastik kevgir yasak. 5 litrelik pet su şişesinin altını kestik, sönmüş kibritle delikler açtık ve kevgir haline getirdik. Suyunu sızıp yiyorduk."

Son düzenleme:
Ne cemaate güvenilir ne hükümete ayrıca gerçekten chp cemaat yakınlaşmasi da çok can sıkıcı bence.

Ne oluyor burda yahu?
oky buranın editörü değil, burada yapılan KİB'leri göremez, buranın editörü Elif abla o ve biz yani Kazen'le ben görürüz KİB'leri.
Burası Kib'lenmedi, bugün nasıl olduysa çok şükür Hamd olsun diyelim bu bölümle ilgili 2 tane mi KIB oldu, onlarda uyarı alacak boyutta yazılar olmadığından banlanmadı.

Konuya yorumumsa, gerçek mi yalan mı bilmiyorum, gerçekse yapanlar Allah'a verir hesabını, yalansa uyduranlar verir hesap.

X