- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar yalan oldugunu nasil buldu peki medyummuydu onlar.nasıl bakayım. nette çıkmayan şeyi bulmam için istersen bir medyuma başvurayım ne dersin .
adalet denilen şey var bu ülkede. yargılanıyorlar. suçlumu değilmi bilemem. ama suçluda olsa adalet sisteminin gerektiği gibi hakları neyse yararlanacaklar.bunlar gezide anasına bacısına karısına küfür yağdırılan faşist polisler değilmi?
o konuda ben düşüncemi değiştirmedimki. yalan değildi bana göre..adamlar akpnin gözüne girmek için onu yaptılar. sonra kaybedince bitti.eskiyee dönüşArkadaslar nasil buldu peki medyummuydu onlar.
Bak iste sen de isine gelene inaniyorsun.o konuda ben düşüncemi değiştirmedimki. yalan değildi bana göre..adamlar akpnin gözüne girmek için onu yaptılar. sonra kaybedince bitti.eskiyee dönüş
öyledir:)Bak iste sen de isine gelene inaniyorsun.
ki herkes yalan dedigine ragmen.
bizde bu habere inanmiyoruz külliyen yalan haber :)
Öyle tabi :)öyledir:)
konu bence onların kim oldugundan öte maruz kaldıkları durumdur..Din din diye bağırırken , inancına saygısızlık edersen olmaz. (şahsın adına söylemıyroum!)bunlar gezide anasına bacısına karısına küfür yağdırılan faşist polisler değilmi?
olay o değil. sadece dindarlıktan bahseden insanların bunu yapması.haber yalan doğru diyemem, polisler suçlu suçsuz diyede bi iddiam yok. varsa suçları elbet çeksinler, insani şartlar altında tabi. ama düne kadar cahil, onursuz, faşist denilen polisler bugün sahur yemeği yiyemicekler diyemi kıymetli oldu..
bende yalan olmasını isterim. insan haklarını savunurken burada,hep bana hep bana mantığını asla savunmam. haksızlığa kim uğrarsa buna ses veririm. helede çifte standarta karşıyım. yapanada tepkimi veririmkonu bence onların kim oldugundan öte maruz kaldıkları durumdur..Din din diye bağırırken , inancına saygısızlık edersen olmaz. (şahsın adına söylemıyroum!)
Ki yorum yazarkende umarım yalan haberdir dıye de belırttım.
ha bu arada buhaberın yalan olduguda malesef hala gösterilmedi. Başka hjaberler üzerinden yürüyorsunuz şuanda..
e tamam işte aynı mantık, bu ne kadar yanlışsa düne kadar polise demedikleri lafı bırakmayanların bu habere üzülmüş gibi yapmalarıda samimi değil bana göere. (şahsın adına söylemiyorum, tamamen genelleme)konu bence onların kim oldugundan öte maruz kaldıkları durumdur..Din din diye bağırırken , inancına saygısızlık edersen olmaz. (şahsın adına söylemıyroum!)
Ki yorum yazarkende umarım yalan haberdir dıye de belırttım.
ha bu arada buhaberın yalan olduguda malesef hala gösterilmedi. Başka hjaberler üzerinden yürüyorsunuz şuanda..
sare cok yanlış düşünüyorsun. kim olursa olsun hapısteki..haber yalan doğru diyemem, polisler suçlu suçsuz diyede bi iddiam yok. varsa suçları elbet çeksinler, insani şartlar altında tabi. ama düne kadar cahil, onursuz, faşist denilen polisler bugün sahur yemeği yiyemicekler diyemi kıymetli oldu..
farklı taraftan bakıyoruz sadece yoksa geldiğimiz nokta aynı.şu mesajında katılmadığım tek cümlen yok. ben asla onlara yemek verilmemesini savunmam-savunamam-, hak haktır tabi, ama dedim ya nasıl müslümanlar bunlar diyosun ya haklısın çünkü bi öyle bi böyle davranmış oluyorlar. bu haberde polislere üzülenlere-üzülmüş gibi yapanlarda benim gözümde aynı. anlatabildimmi?sare cok yanlış düşünüyorsun. kim olursa olsun hapısteki..
ben haksız yere girdiler yada sucsuzlar dedımmı demedım.. bilemem.. ki zaten ilgi alanımdada değiller arastırmadım bıle..
ama ıcerdekı müslümanda olsa , hrıstıyanda olsa , hindu da olsa konu inancsa -ki toplum olarak cok hassasız bu konuda değil mi , karısılamaz , engellenemez yada engellenmemeli daha dogrusu! ki bangır bangır din üzerinden siyaset yapılıyorsa bu ülkede böyle bişey kesnlikle olmalalı!
banane faşist polis olmuş , masum baklava calan cocuk olmuş , tecavüzcü coşkun olmuş.. hak haktır. diğer mahkumlar hangı koşullardan yararlanıyorsa herkes yararlanmalı.
polıslerın avukatlıgını KESİNLİKLE yapmıyorum. o mantıkta düşünürsek , tecavüzcülere , katillere icerde su , yemek verilmemeli.. işledikleri suçun aynısı üzerlerinde uygulanmalı..
konunun polislere üzülmeye gelmesi saptırır konuyu..
bizi paralelci yapar
benmi yapıyorum . kim yapıyorsa lütfen nick yaz. ortaya yazmak olmuyor. hoş değil.farklı taraftan bakıyoruz sadece yoksa geldiğimiz nokta aynı.şu mesajında katılmadığım tek cümlen yok. ben asla onlara yemek verilmemesini savunmam-savunamam-, hak haktır tabi, ama dedim ya nasıl müslümanlar bunlar diyosun ya haklısın çünkü bi öyle bi böyle davranmış oluyorlar. bu haberde polislere üzülenlere-üzülmüş gibi yapanlarda benim gözümde aynı. anlatabildimmi?
yok, şahsa değil önceki mesajımda yazdım, ben burda ikinizin polis için kötü bişey yazdığınızı görmedim, görsem direk yazarım. bu haberin kaynağına sözüm. başka sitede de okudum haberi ve yapılan yorumları. şahsa değil genel söylüyorum. yanlış anlaşılmasın.benmi yapıyorum . kim yapıyorsa lütfen nick yaz. ortaya yazmak olmuyor. hoş değil.
neden kib almış ki?elif burdaysa konu bayağı kib almış. gideriz diye düşünmekteyim:)