- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
Ben daha onceden yalan haber yaptıkları için buna da inanmadan önce düşünüyorum dedim... onlar eski yalan haberleri. Yalancı çoban hikayesi...alakayı arıyorum. bulamadım. :)
Birçok farklı haber var attığım linklerde... Bunların haberine güvenilmez anlamında...alakayı arıyorum. bulamadım. :)
İkisi aynı...
öyledir..İkisi aynı...
Paylaştığınız haber zamanda da var.
genelde bir haber ,pek çok yayın organında yayınlanır. bumu yaniPaylaştığınız haber zamanda da var.
Tutuklu polislere Ramazan işkencesi
Zaman Gazetesi - 4 saat önce aynı haberi yapmışlar
Evet, ilginç bir şekilde birbirlerini çok sevmeye başladı, cemaatle sol kanat :)cumhuriyetlede radikal aynı mesela:)
hayır şimdi bedavadan paralelci gbi olucam ama , hak yiyemem..Paylaştığınız haber zamanda da var.
Tutuklu polislere Ramazan işkencesi
Zaman Gazetesi - 4 saat önce aynı haberi yapmışlar
her iki gazetede soldur. cemaat hanggisiEvet, ilginç bir şekilde birbirlerini çok sevmeye başladı, cemaatle sol kanat :)
düşmanımın düşmanı , dostumdur taktiğimi acabaEvet, ilginç bir şekilde birbirlerini çok sevmeye başladı, cemaatle sol kanat :)
oo video ilginçmişhayır şimdi bedavadan paralelci gbi olucam ama , hak yiyemem..
zamanda haber yapmış ama "Bugün Gazetesi'nin haberine göre" dıye belırtmıs yanı. topu üstünden atmıs..
ha bu arada
http://www.haberler.com/cumhurbaskani-nin-zaman-gazetesi-videosu-6775124-haberi/
ben gazeteci değilim. gidip araştırıp yayınlayayım. sizler haber paylaşırken gidip konunyu araştırıyormusunuz. :)mesela gidip konu ile alakalı olanlarla röportaj yapıyormusunuz.Ne var bende hic inanmadim habere.
Daha evvel ekledigin haberde yalandi
milletvekilinin karisi kapanip acilmis haberi var ya.
insan hic mi bakmaz arastirmaz yalan mi dogru mu diye.
inanmiyoruz artik boyle sacmasapan haberlere.
Hatta hic yemek vermiyorlarmis bir deri bir kemik kalmislar
Bak bu daha inandirici oldu.
En azindan boyle yalan haber yok :)ben gazeteci değilim. gidip araştırıp yayınlayayım. sizler haber paylaşırken gidip konunyu araştırıyormusunuz. :)mesela gidip konu ile alakalı olanlarla röportaj yapıyormusunuz.
evetse hak vereceğim bak:)
nasıl bakayım. nette çıkmayan şeyi bulmam için istersen bir medyuma başvurayım ne dersin .En azindan boyle yalan haber yok :)
insan koydugu habere bakar degil mi yalan mi dogru mu diye :)