• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutuklanırken çişini yaptı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Tutuklanırken çişini yaptı!
fft107_mf7045083.Jpeg

RADİKAL - Londra'nın yakınlarında Camden bölgesinde yaşanan olayda iki polis memuru meslek hayatlarının en zor anlarını yaşadı. Çeşitli suçlardan aranan azılı bir suçluyu sokakta kıstıran polis memurları üstü çıplak vaziyette ele geçirdikleri zanlıyı kelepçeleyerek etkisiz hale getirdiler. Bu sırada bölgede bulunan gazeteciler olayı görüntülemeye çalışırken beklenmedik bir şey oldu. Önce polisler sonrasında da görüntüyü kaydeden gazeticilerle ağız dalaşına giren zanlı, bir anda çişini yapmaya başladı! Üstelik altına değil, deyim yerindeyse tam olarak üstüne! Söz konusu görüntüleri yorumsuz paylaşıyoruz;

201602101548_2dfc9e99e94a2b0524fbc17faed21d65.gif

http://www.radikal.com.tr/radikalist/tutuklanirken-cisini-yapti-1508508/

Anaa nasıl havaya işiyo ki öyle o_O

Çok korktuysa demek :KK70:

Dimi ya çamaşırı geçip nasıl o kadar yukarı çıkabiliyor hala düşünüyorum :KK53:

çamaşır? hangi çamaşır? :KK53:

o değil de koltuğa oturacak o adam.. sıradaki tutukluya yazık yaw, onun çişli koltuğuna oturmak var :KK53:

edit: çamaşır varmış hakikaten hahahah sorry lissom :70:

Gif resimdeki kadar uzun işediğini sanmıyorum, :KK53:
Ancak fışkıyeden fıskırtmak gibi bi basınçla aşağıdan yukarıya 2-3 saniye fışkırmıştır:KK53:
Kalanı yine dondan aşağı gitmiştir:KK48:
Aklıma bebek bezi reklamı geldi, erkeler önden ıslatır, kızlar ortadan :KK45::KK53:

çamaşır? hangi çamaşır? :KK53:

o değil de koltuğa oturacak o adam.. sıradaki tutukluya yazık yaw, onun çişli koltuğuna oturmak var :KK53:

edit: çamaşır varmış hakikaten hahahah sorry lissom :KK70:
İnceledik de konuşuyoruz burda dimii :KK12: inanmadın bana, kırdın kalbimi office.

İnceledik de konuşuyoruz burda dimii :KK12: inanmadın bana, kırdın kalbimi office.

ahahah ben yer çekimine bu derece karşı koyabilen çişe odaklanmışım o ara :70: biraz daha düşük bel giyse markasını bile görürdük abinin donunun :27:

Aklıma Prag'da Franz Kafka Museum daki heykeller geldi.
Resminide ekleyeyim. Rehberin yalancısıyım"bu ülkede insanlar öyle özgür,öyle rahat ki,istedikleri gibi hareket edebilirler,bu heykel'de bunun sembolu"demişti.
Bu adamda ülkesinde öyle rahat,öyle özgürse demekki,salıvermiş.:KK53:
Screenshot_2016-02-22-15-29-38-1.png

Back