- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi birkibirki
SAĞOL CANIM sana da yapayım kız doğur da
Allah ileride nasip ederse inşallah neden olmasın
ama şimdi bu yaramaz oğlan akıllanmadan çocuk bocuk düşünemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAĞOL CANIM sana da yapayım kız doğur da
yok mu gelin kız adayın ona yapayım hediye götür kaynana olarak gözüne girersinAllah ileride nasip ederse inşallah neden olmasın
ama şimdi bu yaramaz oğlan akıllanmadan çocuk bocuk düşünemem.
yok mu gelin kız adayın ona yapayım hediye götür kaynana olarak gözüne girersin
kız yeğenim vardı benim mahalleden bi kıza aşıktı ameliyat oldu kızı sayıklayarak ayıldı seninki kadardı.kızla 4 yaş falan vardı aralarındaallah seni emi
2,5 yaşında bebeğe gelin haa
oğlumda gözü olan bir iki tane var ama ben istemem gelin melin
onlar bana yaransın
kız yeğenim vardı benim mahalleden bi kıza aşıktı ameliyat oldu kızı sayıklayarak ayıldı seninki kadardı.kızla 4 yaş falan vardı aralarında
kızın elinde suluk beslenöe çantası bohça niyetineşimdiki çocuklar çok fena bizimkinin de öptüğü kızlar mevcut
yarın öbür gün kreşe başlasa ben bununla evleneceğim diye birini kapıp getirmese iyi![]()
kızın elinde suluk beslenöe çantası bohça niyetineAllah haklarında hayırlısını versin canım hepsini hayırlı evlat etsin
ne kahkaha attım kız da şaşırdı bana bakıyoramin canım amin hala altını bezliyorum düşün
bez masrafı ikiye katlanır![]()
Sırf bunun için erkek evladım olsun istiyorum. Tütü candır.
oğluna tütü mü giydirceksinSırf bunun için erkek evladım olsun istiyorum. Tütü candır.
Evet canım. Marjinalim ben.1
oğluna tütü mü giydirceksin
Yok hayır oğluma giydireceğim.geline mi giydireceksin yoksa
genelde kızı olanlar alır ya![]()
ben de marjinalim ama beni aşmıssın senEvet canım. Marjinalim ben.
Teveccühünüz efem. Uğraşıyoruz kendimizce.1
ben de marjinalim ama beni aşmıssın sen
ee sen kıza da giydirirsin yapayım hazır bulunsun elindeTeveccühünüz efem. Uğraşıyoruz kendimizce.
Yok hayır kızıma tütü falan giydirmem ben.ee sen kıza da giydirirsin yapayım hazır bulunsun elinde
kızına da şöyle bi şey yapalımYok hayır kızıma tütü falan giydirmem ben.Ne münasebet.
![]()