Tütü yapan kızlar bakabilir mi

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba kızlar kızımın bir ay sonra doğum günü var uygun fiyata tütü yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar model ve fiyat konusunda yardımcı olabilirler mi

Aslında kendiniz de yapabilirsiniz çok zor bişey değil. Bir tülle bir lastiğe bakar iş

Ben yapiyorum canim konu da acm8stim girisimci kadinlar kulubuydu galiba bolumun adi resimler var orda gir bi bak istersen

Ben yapiyorum canim konu da acm8stim girisimci kadinlar kulubuydu galiba bolumun adi resimler var orda gir bi bak istersen
Aaa tamam hemen bakıyorum kendim yapabilirmiyim kızımla tek evdeyim bazen kendime bile vakit ayırmıyorum biri olsa fıstığa bakcak yaparım ama şuan zor yani

Aaa tamam hemen bakıyorum kendim yapabilirmiyim kızımla tek evdeyim bazen kendime bile vakit ayırmıyorum biri olsa fıstığa bakcak yaparım ama şuan zor yani
Yaparsin inan cok basit ben corap ve badi bile suslemistim kizima 1 gun de kizin uyudukca yapsan yetisir benim de yardim edenim felan yoktu elim de cok yavastir ona ragmen yaptim

Merhaba kızlar kızımın bir ay sonra doğum günü var uygun fiyata tütü yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar model ve fiyat konusunda yardımcı olabilirler mi
Yaptıracağın kişiden kendi yaptığı resmi göstermesini iste
sana hazır yapılmış örnek göstermesin
sonra bi bakmışsın gördüğünle uzaktan yakından alakası yok

Vallahi kendim ellerimlen yaptim zaten belli de resimlerden
Sizin için söylemedim belli zaten kendiniz yapmışsınız
ama bazıları netten alıyor kendi yapmış gibi
sonra ben aynısını yapıyorum elimde resim yok diyor
kimse kimseyi kandırmasın bu konuda

Sizin için söylemedim belli zaten kendiniz yapmışsınız
ama bazıları netten alıyor kendi yapmış gibi
sonra ben aynısını yapıyorum elimde resim yok diyor
kimse kimseyi kandırmasın bu konuda
Tahmin ettim bana yazmadiginizi saka olsun diye yazdim ben de zaten. Sana da yapayim bi takim kizin varsa kullan yoksa elinde bulunsun lazim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…