- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
-
- Konu Sahibi kraljulien
Aaa tamam hemen bakıyorum kendim yapabilirmiyim kızımla tek evdeyim bazen kendime bile vakit ayırmıyorum biri olsa fıstığa bakcak yaparım ama şuan zor yaniBen yapiyorum canim konu da acm8stim girisimci kadinlar kulubuydu galiba bolumun adi resimler var orda gir bi bak istersen
Yaparsin inan cok basit ben corap ve badi bile suslemistim kizima 1 gun de kizin uyudukca yapsan yetisir benim de yardim edenim felan yoktu elim de cok yavastir ona ragmen yaptimAaa tamam hemen bakıyorum kendim yapabilirmiyim kızımla tek evdeyim bazen kendime bile vakit ayırmıyorum biri olsa fıstığa bakcak yaparım ama şuan zor yani
Ben bulamadım acaba bana atarmısınız resim ve fiyatBen yapiyorum canim konu da acm8stim girisimci kadinlar kulubuydu galiba bolumun adi resimler var orda gir bi bak istersen
Canim telden giriyorum resim yok telimde profil msjimda link var bi de oradan bakmaya calis sana zahmet olmazsa resimleri bulayim benBen bulamadım acaba bana atarmısınız resim ve fiyat
Yaptıracağın kişiden kendi yaptığı resmi göstermesini isteMerhaba kızlar kızımın bir ay sonra doğum günü var uygun fiyata tütü yaptırmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar model ve fiyat konusunda yardımcı olabilirler mi
Vallahi kendim ellerimlen yaptim zaten belli de resimlerdenYaptıracağın kişiden kendi yaptığı resmi göstermesini iste
sana hazır yapılmış örnek göstermesin
sonra bi bakmışsın gördüğünle uzaktan yakından alakası yok
Sizin için söylemedim belli zaten kendiniz yapmışsınızVallahi kendim ellerimlen yaptim zaten belli de resimlerden
Tahmin ettim bana yazmadiginizi saka olsun diye yazdim ben de zaten. Sana da yapayim bi takim kizin varsa kullan yoksa elinde bulunsun lazim olurSizin için söylemedim belli zaten kendiniz yapmışsınız
ama bazıları netten alıyor kendi yapmış gibi
sonra ben aynısını yapıyorum elimde resim yok diyor
kimse kimseyi kandırmasın bu konuda
Canim ozelden yazdimÇok güzel ellerine sağlık kaça olur böyle bi takım yalnız üst kısa kollu olacak o şekilde
canım tütü için malzemeleri nerden alabilirzTahmin ettim bana yazmadiginizi saka olsun diye yazdim ben de zaten. Sana da yapayim bi takim kizin varsa kullan yoksa elinde bulunsun lazim olur
Canim kumas satan yerlerde oluyor ya da hobi malzemeleri satan yerlere de bakabilirsin burada bedesten carsisi var ben ordan almistimcanım tütü için malzemeleri nerden alabilirz
Kendim yapmıştım kızımın doğum günü içinTahmin ettim bana yazmadiginizi saka olsun diye yazdim ben de zaten. Sana da yapayim bi takim kizin varsa kullan yoksa elinde bulunsun lazim olur
hangi ildesiniz siz birde gerekli malzemelr nelerCanim kumas satan yerlerde oluyor ya da hobi malzemeleri satan yerlere de bakabilirsin burada bedesten carsisi var ben ordan almistim