Saç Rengi ve Saç Boyama Tutmayan majirel 7.11

deniz_gunes

Hayat devam ediyor...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
17.040
11.252
Merhaba..
koyu kahve/kestane kendi sac rengim uzerine oncesinde 10 dk kadar acilan(kuafore az actigini soyledim ama olsun dedi) ve ustune kullu kumral dememe ragmen bakir /karamel/kahve bir ton ((findik kabugu gibi fazla koyu degil)cikan saclarimi, burdaki tavsiyeler uzerine majirel 7.11 kullu kumral ve cok az 0.22 turuncu azaltici ile boyadim.
beklentim bir tik rengin kirilmasiydi %100 kullu kumral cikmayacagini tahmin ediyordum amaaaaa:
hiicbir degisiklik olmadi hic..
gerci az tuttum korktum 20 dk falan tuttum. Ama daha fazla da tutsam degisiklik olmazdi sanirim

ama diplerden cikan 1cm kendi sacima degdirmedim cunku yavas yavas kendi sacima donmek istiyorum.biraz acil bir karar oldu ama kendi sacima donucem.dipler uzayana kadar kullu kumralla idare edeyim dedim ama olmadi.

varsa baska tavsiye alabilirim:)

lakin kendi sacim diplerden cikip uzayana kadar kuaforun yaptigi bakir/karamel/kahve tonu uzerine , diplerime idareten uygun bir renk dusunuyorum . Dipleri biraz daha uzatip kalan kisma dibe uygun bir renk boyuycam.

Amac kendi sacim istenilen uzunluga gelene kadar dibe uygun yeni bir renkle idare etmek.kullu kumral takintim kalmadi su findik kabugu tonu kirilsin yeter bana kahve de olabilir yani

asla diplerime yani kendi sacima boya degdirmemeye karar verdim..cok cabuk bir pismanlik oldu cunku.[

Son düzenleme:
Kuzum inceledim konuyu fakat, ben hep sarı ve tonlarını kullandım ardından kızıl yapıp kumral a döndüm.
Net olarak bildiğim turuncu azaltıcınin çok etkili olmadığı kızıldan dönerken muhakkak boyanın içine biraz mavi biraz gri koyulması gerektiği.
Birde böyle dene bence.
Kuaförler zaten hemen açalım gitmez diyor hiç o topa da girme .
Keşke faydam olsaydı ama bildiklerim bu kadar

Kuzum inceledim konuyu fakat, ben hep sarı ve tonlarını kullandım ardından kızıl yapıp kumral a döndüm.
Net olarak bildiğim turuncu azaltıcınin çok etkili olmadığı kızıldan dönerken muhakkak boyanın içine biraz mavi biraz gri koyulması gerektiği.
Birde böyle dene bence.
Kuaförler zaten hemen açalım gitmez diyor hiç o topa da girme .
Keşke faydam olsaydı ama bildiklerim bu kadar
Tesekkur ederim canim
Bekliycem bakalim dipler uzasin 3_4 parmak
Sonrasi diplere degdirmeden boyali kisma idareten bir renk uydurmak .

Maalesef majirel ovuldugu kadar etki etmiyor violet kullanmistim ne renk verdi ne bisey ben şok emin misin kuaforun actigina resmen acilmamis sac bu nasil kullu kumral ???? Truncu bile.acsaydi kullu kumral olurdu gecmis olsun hic bir acilmis uygulama yok gibi diplerin kalsin uclarina oriel yapmayacaksan istedgn rengi elde edemessin gecislerin olmaz actrsan sacin boyali zor acilir biraz bekle aksin hemen akiyo zaten iyce akinca sac acilmssa onceden birde igora dene bakalim

Acti canim orielle.ona gore anlastik bastan konustuk
Ama cok az tuttu 10 dk kadar
Soyledim hatta cok az tuttun dedim yeter dedi

Sonrasi cikan renk zaten kumral falan degildi.
Soyledim de bu kumral olmadi koyu kahveli birsey dedim
Zamanla kumrala donecek dedi
Olan olmustu tamam dedim
Cikan sonuc bu
Fena kandirildim

Benim bu saatten sonra kullu kumral takintim yok zaten

Amacim kendi sacima donene kadar kendi sacima uygun koyu bir renkle boyali yerleri idare etmek.
Dipler uzadikca da alttan azar azar kestirmek

Sanirim 3_4 parmak dipler uzayana kadar bekleyip sonrasi baska bir kuafore danisip ya evde ya da kuaforde diplere uygun koyu bir renkle bu sureci tamamlamak.

Gittiğiniz kuaför tırt.
İstanbul'da iseniz benım gıttıgım kuafor var 18 yasımdan berı gıdıyorum maşallah sorun yaşamadım ve cidden ucuza yapıyor.
Kendınız daha bır ıslem uygulamayın bu saça şu an lütfen.

Gittiğiniz kuaför tırt.
İstanbul'da iseniz benım gıttıgım kuafor var 18 yasımdan berı gıdıyorum maşallah sorun yaşamadım ve cidden ucuza yapıyor.
Kendınız daha bır ıslem uygulamayın bu saça şu an lütfen.
Sagol canim
Haklisin
Ben de su an kendim evde birsey uygulamaktan vazgectim.
Dipler 3_4 parmak kadar uzasin sonrasina bakicam

X