Tutkulu aşık, monoton sevgili

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
Merhaba arkadaşlar 8 yıldır eşimle tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz. 10 aylık bi bebeğimiz var ama aşkım taptaze hep istiyorum ki ilk günkü gibi olalım sarılalım öpüşelim eşim de aksime huysuz aksi hele bu durumlardan bunalan bi tip. Az bi yakınlaşsam oram ağrıyor buram ağrıyor söylenmeye başlıyor. Bana kalsa her gün beraber olurum. Ondaysa tık yok. Haftada 1 zorlarsam belki 2.. varsa yoksa iş güç. Utanıyorum artık böyle istekli olup ondan talep etmekten yaklaşınca geri çevrilmekten veya söylenmesinden. Hatta sen nasıl erkeksin benim tanıdığım hep kadınlar şikayet ediyo bulmuşsun ben gibisini diyorum bana sen doyumsuzsun diyor. Napacagım.

Merhaba arkadaşlar 8 yıldır eşimle tanışıyoruz 3 yıldır evliyiz. 10 aylık bi bebeğimiz var ama aşkım taptaze hep istiyorum ki ilk günkü gibi olalım sarılalım öpüşelim eşim de aksime huysuz aksi hele bu durumlardan bunalan bi tip. Az bi yakınlaşsam oram ağrıyor buram ağrıyor söylenmeye başlıyor. Bana kalsa her gün beraber olurum. Ondaysa tık yok. Haftada 1 zorlarsam belki 2.. varsa yoksa iş güç. Utanıyorum artık böyle istekli olup ondan talep etmekten yaklaşınca geri çevrilmekten veya söylenmesinden. Hatta sen nasıl erkeksin benim tanıdığım hep kadınlar şikayet ediyo bulmuşsun ben gibisini diyorum bana sen doyumsuzsun diyor. Napacagım.
Belli ki eşinizin enerjisi düşük, burada bu konudan şikayeti olan çok bayan var, afrodizyak etkili gıdalarla çaktırmadan deneyin, belki işa yarar, beni etiketleyen arkadaşın söylediği incir çekirdeği yağı kadın ve erkek için afrodizyak etkili bir ürün ve genelde başarı elde edildi. Eşinize bağışıklık güçlendirici diyerek günde bir çay kaşığı içirmeyi deneyin, pek çok yararlı madde içeriyor. Bunun dışında yapılacaklar belli dikkat çekici giyinmek, dekolteyi göze sokmak falan, bunlar da yanına eklenecek klasik taktikler. İnşallah işinize yarar bir fikir çıkar.

Sevgil Mune Mune konu yanlış yerde bence, bilgi vermek istedim 😁

Ya bu da motor değil yani her gün olacak her gün olacak
Öpsün sarılsım anlarım da bu da her dk olacak bir şey değil
İnsana sıkılma gelir darlanma gelir

birisi benim de üstüme böyle düşse köşe bucak kaçarım
Ten teması iyidir evet ama özel alan da iyidir.

sizin isteğiniz eşinize göre fazladır orta yol bulunabilir de adamı cidden darlamayın.
ben de hiç sevmem böyle daraltmaları.

sizin isteğiniz eşinize göre fazladır orta yol bulunabilir de adamı cidden darlamayın.
Her dakka değil elbet şöyle ki sadece ilişki esnasında oluyor bunlr öpme sarılma vs. Bu normal mi sizce ben de gün içinde de olsun istiyorum

Katılıyorum, biraz stres oldunuz sanırım ama bu kadar çok düşünmemeye çalışın

Bebekten önce nasildi?

Aksam yemegini cok hafif tutun.
Yarim saat sonra kahve ve cezerye.
Yarım saat sonra 😍

Hatta sen nasıl erkeksin benim tanıdığım hep kadınlar şikayet ediyo
Keske sen nasil erkeksin demeseymissin.Orasi biraz agir olmus sanki :)
Ayrica yogun tempolu calisanlar,yuksek duzey stres barindandiran islerle istirak edenler boyle olabiliyor.Empati yapalim cok buyuk bir sıkıntımız oldugunu dusunelim,en sevdigimiz yemek konsa onumuze tadini ala ala doya doya yiyebilirmiydik.Tat alabilirmiydik o durumdayken.Ozetle,yorulmus ve sıkılmıs.Sizden degil,icinde bulundugu rutinden bunalmis sanki.

X