• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutkalla siyah nokta temızlıgı

Boncuk4693

Flowers open, when you come to my world
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
562
218
133
Arkadaşlar merhaba belki bazınız biliyordur bu yöntemi ama ben yinede bilgilendirmek istedim. Bende peşimi bırakmayan sıyah noktalardan mevcut :/ Üşengec bır yapım var o yuzden her yontemı cok devam ettırmıyorum ama ettırsemde bisey degısecegını sanmıyorum. O yuzden cilt bakımına gitmeye karar vermiştim. Tabi bu sırada ınternette gezinmeye devam ediyordum siyah noktalara ne iyi gelir diye gecenlerde bir videoya rasladım tutkalla siyah noktaların gtmesiyle alakalı. Ardından çekinerekte olsa denedim bu işlemi . Şöyle söyleyebilirim tam 2 kere yaptım ve ikisinde de sadece kısa tuylerım gitti. Yalnız bayada yapıştı tutkala ve cok sasırdım:KK64: Neyse video sahibinde siyah noktaları gayet ıyı aldı ben pek bi değişiklik göremedim kendimde ama şu da varki yıllardır oldugundan dolayı sanırım gözenekler tıkanmış durumda ve sertleşmiş kanımca. O yuzden oldugunu dusunuyorum ve duştan sonra bir daha deneyeceğim. Şimdi burnuma bakıyorum . Minik tüyler gidince daha beyaz görünüyo. Yani tüylerinde kötü görünümde etkisi var .
Ben bir yöntemi sundum . Belki sizde işe yarar. Umarım ki işe yarar. Çünkü ben umutluyum bu sefer :KK46:Hadi kızlar denemek ısteyen denesin sonucları merak ediyorum . Bakarsınız bu sefer oluur :KK71:

Ya ben de gördüm o videoyu ama bana çok ürpertici geldi :KK45:deriyi falan kaldırmasın :( haftada 1 buhar banyosu yaparsın gözeneklerin açılır öyle yapabilirsin

hahaha :KK70: Kız yok ne derisi :KK45: Diyorum ya bende korkarak yaptık ama kuruduktan sonra kagıt gıbı bısey oluyor ve hemen cıkıyor . Buhar banyosu bı kac kere yaptım ama sonuc alamadım :63:

hahaha :KK70: Kız yok ne derisi :KK45: Diyorum ya bende korkarak yaptık ama kuruduktan sonra kagıt gıbı bısey oluyor ve hemen cıkıyor . Buhar banyosu bı kac kere yaptım ama sonuc alamadım :63:
Laf aramızda benim burnumda da işe yaramadı buhar banyosu :KK62: ama burun kenarlarımda temizlendi siyah nokta yok bi sıkılaştırması kaldı onu da öğrenirsem tamam oranın işi. Babama bi sorayım tutkal varsa deneyeyim madem ben de çok heveslendim :KK70:

Laf aramızda benim burnumda da işe yaramadı buhar banyosu :KK62: ama burun kenarlarımda temizlendi siyah nokta yok bi sıkılaştırması kaldı onu da öğrenirsem tamam oranın işi. Babama bi sorayım tutkal varsa deneyeyim madem ben de çok heveslendim :KK70:
Dene banada bildir merak ederimm

Back
X