bon_cuk y@sEmin Kayıtlı Üye 10 Eylül 2009 653 41 318 38 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #21 narantikibi .!.: her zaman ki gibi çok zarif maşallah Genişletmek için tıkla... bu elbıse nerden nereden noluyy soleee bnde nıkah ıcın bole dantel bırsey bakıyorum hatta bundan bakıyorumm :))))
narantikibi .!.: her zaman ki gibi çok zarif maşallah Genişletmek için tıkla... bu elbıse nerden nereden noluyy soleee bnde nıkah ıcın bole dantel bırsey bakıyorum hatta bundan bakıyorumm :))))
tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #22 bon_cuk .!.: bu elbıse nerden nereden noluyy soleee bnde nıkah ıcın bole dantel bırsey bakıyorum hatta bundan bakıyorumm :)))) Genişletmek için tıkla... Heheheh:) bedenimiz uyarsa benden alabilirsin canım 36 beden elbisem. Bidaha giyemem diye satışa koymuştum enalta bakarsan görürsün: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730614
bon_cuk .!.: bu elbıse nerden nereden noluyy soleee bnde nıkah ıcın bole dantel bırsey bakıyorum hatta bundan bakıyorumm :)))) Genişletmek için tıkla... Heheheh:) bedenimiz uyarsa benden alabilirsin canım 36 beden elbisem. Bidaha giyemem diye satışa koymuştum enalta bakarsan görürsün: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730614
er_sev Baladamın Gelini Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 7.068 1.034 198 35 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #23 Çok güzell , masalsı huzur dolu umarım ömrünüz boyunca huzurlu ve mutlu olursunuz
tutawua Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Aralık 2010 985 171 123 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tutawua #24 Efuli__ .!.: Çok güzell , masalsı huzur dolu umarım ömrünüz boyunca huzurlu ve mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah canım herkes böyle mutlu en önemlisi de huzurlu sağlıklı olsun.
Efuli__ .!.: Çok güzell , masalsı huzur dolu umarım ömrünüz boyunca huzurlu ve mutlu olursunuz Genişletmek için tıkla... Aminn inşallah canım herkes böyle mutlu en önemlisi de huzurlu sağlıklı olsun.