• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Tutawua'nin el emegi dugun sabunlarim;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.705
138.228
798
Merhaba kizlar
Dugunum mayisin 9unda olacak kismetse nisan soz hicbirsey yapmadim ki ayi da cok yakinlarimla yapacagim tum eglencem dugunde olacak insallah bu gergin donemimde sabun yaptirma fikri geldi aklima ve buradaki becerikli bir arkadastan rica ettim sagolsun onca isinin arasina beni de sıkıstırdı ve cok cok kisa surede 100 adet sabunu cicili bicili teslim etti sabunlari gorunce cok hosuma gitti sadece cok yakinlarima vermeyi planladim kina gecesinde de yanina havlu kina nedime bileklikleri ve tacla beraber dagitacagim dugunde d gelin odamda beni ziyaret eden samimi arkadaslarima ve aileme dagitacagim
Guzel el emeginden dolayi tutawua kardesime cok tesekkurler ediyorum
Allah herkese boyle guzel hazirliklar yapmayi nasip etsin ve herkesinkini tamamina erdirsin insallah $image.jpg

Merhaba kizlar
Dugunum mayisin 9unda olacak kismetse nisan soz hicbirsey yapmadim ki ayi da cok yakinlarimla yapacagim tum eglencem dugunde olacak insallah bu gergin donemimde sabun yaptirma fikri geldi aklima ve buradaki becerikli bir arkadastan rica ettim sagolsun onca isinin arasina beni de sıkıstırdı ve cok cok kisa surede 100 adet sabunu cicili bicili teslim etti sabunlari gorunce cok hosuma gitti sadece cok yakinlarima vermeyi planladim kina gecesinde de yanina havlu kina nedime bileklikleri ve tacla beraber dagitacagim dugunde d gelin odamda beni ziyaret eden samimi arkadaslarima ve aileme dagitacagim
Guzel el emeginden dolayi tutawua kardesime cok tesekkurler ediyorum
Allah herkese boyle guzel hazirliklar yapmayi nasip etsin ve herkesinkini tamamina erdirsin insallahEki Görüntüle 1010613

Canım benim beğenmene çok sevindim. Hayırlı olsun her şeyin. Bu fotolar da benden olsun:) Darkmore'un zevki üzerine menekşenin tonlarını çalıştım :
$DSC06165-001.jpg $DSC06164-001.jpg $DSC06167-001.jpg $DSC06166-001.jpg $DSC06163-001.jpg

Canim senin fotolar harika cikmis tabi eee sahibi daha guzel anlatir derler ne de olsa;)ellerine saglik cok cok harika oldu dayanamayip dagitmaya bile basladim :nazar:

Heyecanını anlayabiliyorum tatlım hatta biterken üzerine çökecek olan üzüntüden de bahsedeyim:) Kendine birden fazla ayırmaya çalışmalar filan bunları da gördüm:)))) Özel ve enn tatlı anlarında dağıtman dileğiyle. Keyifli alışverişti teşekkürler.

Heyecanını anlayabiliyorum tatlım hatta biterken üzerine çökecek olan üzüntüden de bahsedeyim:) Kendine birden fazla ayırmaya çalışmalar filan bunları da gördüm:)))) Özel ve enn tatlı anlarında dağıtman dileğiyle. Keyifli alışverişti teşekkürler.

Ben kendime fazla fazla ayirdim kiiiii;))))
Ben de sana cok tesekkur ederim canim zaman ayirdigin icin
Tekrar gorusecegiz insallah daha yegenimin sunneti var baska cemiyetlerimiz de var tekrar rahatsiz edecegim seni
Hoscakal tatlim

Ben kendime fazla fazla ayirdim kiiiii;))))
Ben de sana cok tesekkur ederim canim zaman ayirdigin icin
Tekrar gorusecegiz insallah daha yegenimin sunneti var baska cemiyetlerimiz de var tekrar rahatsiz edecegim seni
Hoscakal tatlim

:17:Aynısını ben de yaptım zaten ondan diyorum:)
Zevkle yaparım tatlım ne zahmeti. Bir daha görüşene dek kendine çok iyi bak.:3:

Back