Düğün tutawuanın düğün ayrıntıları

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
Eveet gelelim düğün ayrıntılarına. Takip edenleri biraz beklettiğimi biliyorum ama fotoğrafları ancak toplattık. Düğün günü başımıza gelmeyen kalmamasına rağmen acayip güzel bir düğün oldu. Dans pisti hiç boş kalmadı herkes çok eğlendi ben de başıma gelenleri hiç kafama takmadan eğlenmeme baktım tavsiyem siz de aynısını yapın çünkü illa ki bir şeyler ters gidiyor.
Eki Görüntüle 1406578 Bu gelin çiçeğim. Mor ve beyaz lisyantuslardan oluşuyor Yazın evlenirseniz kesinlikle şakayık çiçeğinden yaptırın en ideali o.

Davetiyemiz de bu. 100 tanesi 72 tlden anlaştık, ekonomik olanlardan gördüğüm en güzel model buydu.

Gelelim gelinlik konusuna -ki en önemli mevzu bizim için:)-
Gelinliğimi memleketime yakın yerde diktirdim Yaşayacağım ve kaldığım yerin ortasındaydı bu yüzden ev düzme telaşı içinde zorlanmadan provalarıma gittim. Güpür kesinlikle Fransız danteli olmalı. Bu konuda internetten baya bir araştırma yaptım ve gelinlikçimde olmadığı için İstanbuldan bu fransız güpürünü aldırttım. Kesinlikle 4 provadan az anlaşmayın. Zaten 3 prova kalıp halindeyken alınıyor ama detayları olan bir gelinlik diktiriyorsanız sürekli kontrol edin fotoğrafını yollattırın çünkü gelinlikçiler kafalarına göre yapmaya bayılıyorlar. Ben birçok kısmını istediğim gibi yaptırsam da hala %100 istediğimi yaptırabildim diyemem Yarım balık modeli gelinliğim de bu:
Balık model çok güzel fakat oturmanız imkansız. Salona gidene kadar en yakın arkadaşımın gelinliğini giydim bu yüzden:) Düğüne çıkmadan önce kendi gelinliğimi giyeceğim anda gelinliğimin araba bagajında sırılsıklam olduğunu gördüm. Şoka girdim neyse ki kuruttuk hafif nemli şekilde giydim. Daha birçok şey oldu ama hepsinin üstesinden geldik ve şakaya vurduk olanları:)
Düğün organizasyonundan: Bu da gelinlik tacım, eski tarz almamanızı öneriri m:)
Vee son olarak gelin ben:)

çiçek çıkmamış

Eklentiler

• 10310574_963100807040525_4387171966503008434_n.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 275
Herşeyiniz harika görünüyor keyifli bir düğün olmuşa benziyor ve sıcacık geldi bana hayırlı olsun mutluluklar dilerim

Kocaman mutluluklarr....bir yastıkta kocayınn ...

bende de bır cok olumsuzluk oldu.. ne kadar her şeyi ayarlasan da ne yazıkkı bazı şeyler oluyor ama önemli olan o an için cok da üzerinde durmamak ve anın keyfını cıkartabılmek.. zaten sayılı saatler düğün dediğin şey...
sen de maşallah pek guzel olmussun..mutluluklar canım

Amannn bosver benimde gelinliğimin eteği yanmıstı
Hiçbiri muhim değil hepsi gulumsenerek hatırlanıyor sonrasında

Aynen canım gelinlik ıpıslak hadi kurttuk giydirecek kardeşim ve arkadaşım düğün salonuna gelirken kayboldular benim etrafımda eşimin arkadaşları:) Her şeye güldük biz de napalım dizi gibi oldu:)

merakla düğün resimlerini bekliyordum.
hepsi muhteşem.gelinliğine bayıldım.tam üzerine oturmuş gelinlik.makyaj,saç,duvak,taç hepsi bir birini tamamlamış.
ömür boyu mutluluklar dilerim.eşinle çok yakışmışsınız.allah nazarlardan korusun sizi.

Havvacım güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti. Malesef gelinliğimi çok eleştirenler oldu ama benim içime sinmişti. Alışılagelmişin dışında olduğu için sanırım herkes illa bi kabarık istiyor. Beğenmene sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…