• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turunculuktan kurtulamıyorum !!

sosyolog54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
425
17
118
selam kızlar ; ben saçlarımı 3 yıl boyunca siyaha boyattım ve beyazlarım artınca çok zıt bir renk platin sarısına çevirme kararı aldım ve kuaförün yolunu tuttum.oriel le açtılar 3 kez 2 hafta arayla.ve belimdeki saclarım yandı omuzlarımda kestrmek zorunda kaldım.daha sonra diplerim cıktıkca avon 9.13 .12.01 ,palette acık papatya , garnier ekstra acıcı sarı , palette acık küllü sarı 1 ay aralıklarla boyadım.en son palettenin röfle setini tamamını uyguladım.saclarm ilk basta acık dururken zaman geçtikce koyulasmaya basladı ve turuncu yansımalardan naptıysam kurtulamadım.kuaförleri tek tek gezdim hepsi platin sarısı bu saça zor dedi.aynaya bakamıorum artık yumurta sarısı gibi çok kötü.sizce ne yapmalıyım ? yada bana yardım edebilecek bir kuaför var mı burda ? :43:

selam kızlar ; ben saçlarımı 3 yıl boyunca siyaha boyattım ve beyazlarım artınca çok zıt bir renk platin sarısına çevirme kararı aldım ve kuaförün yolunu tuttum.oriel le açtılar 3 kez 2 hafta arayla.ve belimdeki saclarım yandı omuzlarımda kestrmek zorunda kaldım.daha sonra diplerim cıktıkca avon 9.13 .12.01 ,palette acık papatya , garnier ekstra acıcı sarı , palette acık küllü sarı 1 ay aralıklarla boyadım.en son palettenin röfle setini tamamını uyguladım.saclarm ilk basta acık dururken zaman geçtikce koyulasmaya basladı ve turuncu yansımalardan naptıysam kurtulamadım.kuaförleri tek tek gezdim hepsi platin sarısı bu saça zor dedi.aynaya bakamıorum artık yumurta sarısı gibi çok kötü.sizce ne yapmalıyım ? yada bana yardım edebilecek bir kuaför var mı burda ? :43:[/QUOTE

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...an-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi-5.html

canım yukardaki linke bak saçlarımın orda resmi var.benim saçlarım kızıldı 2 kere açık küllü sarıyla boyadım kızılgı kırılsın die turuncu oldu saçlarım.2 gün öncede syoss 5.1 küllü kahveyle boyadım.yanlız küllü kahve çok koyu olduğu için içine %9 luk oksidan karıştırdım.boya setinin içinden %6lık çıkıyo onu kullanmadım.saçlarım küllü acık kumral oldu ve son kalan turunculuktan da kurtuldum.

selam kızlar ; ben saçlarımı 3 yıl boyunca siyaha boyattım ve beyazlarım artınca çok zıt bir renk platin sarısına çevirme kararı aldım ve kuaförün yolunu tuttum.oriel le açtılar 3 kez 2 hafta arayla.ve belimdeki saclarım yandı omuzlarımda kestrmek zorunda kaldım.daha sonra diplerim cıktıkca avon 9.13 .12.01 ,palette acık papatya , garnier ekstra acıcı sarı , palette acık küllü sarı 1 ay aralıklarla boyadım.en son palettenin röfle setini tamamını uyguladım.saclarm ilk basta acık dururken zaman geçtikce koyulasmaya basladı ve turuncu yansımalardan naptıysam kurtulamadım.kuaförleri tek tek gezdim hepsi platin sarısı bu saça zor dedi.aynaya bakamıorum artık yumurta sarısı gibi çok kötü.sizce ne yapmalıyım ? yada bana yardım edebilecek bir kuaför var mı burda ? :43:[/QUOTE

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...an-sac-rengi-acma-hindistancevizi-yagi-5.html

canım yukardaki linke bak saçlarımın orda resmi var.benim saçlarım kızıldı 2 kere açık küllü sarıyla boyadım kızılgı kırılsın die turuncu oldu saçlarım.2 gün öncede syoss 5.1 küllü kahveyle boyadım.yanlız küllü kahve çok koyu olduğu için içine %9 luk oksidan karıştırdım.boya setinin içinden %6lık çıkıyo onu kullanmadım.saçlarım küllü acık kumral oldu ve son kalan turunculuktan da kurtuldum.

çok tşekkür ederim bu ay kuaföre gideceğim tekrar.

bundan bende bir türlü kurtulamıyorum her fotoğrafta ayrı renkte çıkıyo çözemedim :D

açıcıyla açtıktan sonra üstüne küllü boyayla cila yapmak lazım. açıcı saçı hep turuncumsu oarak açar çünkü... cila yaptırın kuaföre... ya da burda cilanın nasıl yapıldığını anlatan konular var gayet güzel bir şekilde de anlatılmıştı.

kendim yapamayacağımı anladım ve pes ettim.kuaförün yolunu tuttum.sık röfle yaptırdım.başka türlü kurtaramacağını söyledi.uçlarda çok azcık turunculuk kaldı zaten röfleyi yapmadan önce söylemişti boyandıkca uçlardaki turunculuk gidecek diye.sonuç olarak beğendim ama uçlarında bi 10 cm kadar turunclulk biraz war

$580746_3953671007722_872767335_n.jpg

Back