Saç Rengi ve Saç Boyama Turunculuğu kapatmak için 10.1mi 9.1 mi yoksa 8.1 mi ?

Benimki çok güzel açıldı sadece belirli yerlerde koyuluklar var.. Onun içinde bugün oryal aldım zaten önceden açtıgımdan paletteyle rengi kırıldı biraz şuanda 15dk mavi tozla oksidan karışımını bekletsem istediğim renge gelicek turunculuk fazla olursa bende küllü kumral boyarım üstüne ama benim istediğim ya bal köpüğü yada altın karamel şimdi oryalle açmak için sabırsızlanıyorum dün açtık palette renk açıcıyla bi kaç gün zeytinyağı bakımı yapıcam beslensin saçlarım bu arada palette bende hiç yıpranma yapmadı normal boya sürmüş gibiyim

ben de çok defa açtım saçımı açıcıylan hiçde turunculuk olmadı. koyu bir renk boyamama rağmen. bence kullanma şeklini bilmek lazım... hatta kolestonun açıcısını 50 dakika mı ne tutmustum kafamda. hiç ama hiç yıpranma bilene olmadıydı... ben biraz da su katmıstım içine saç kremiyle sapsarı olmuştum ıykk hiç yakısmamıstı

Son düzenleme:

Saçların dayanıklıymış demekki Benimki ince telli :44: Paletteyle açtım turunculuklar var şimdi ama bide oryalle açıcaaaaam

merhaba .benim saçlarımın doğal rengi kestane rengiydi.3 gün önce saçlarımı hülya avşarın şu anki saç rengini kuaföre göstererek boyattım. 7 numara kumrala boyadı saçlarımı hiç açıcı falan sürmeden.ve sonuç olarak saçlarım turuncumsu kızıl oldu.sulukuleden fırlamış gibiyim.bu turunculuktan kurtulup saçlarımı tekrar kestane rengine döndürmeden yumuşak kumral (açık kumral ve sarı tonları değil tabiki) renklerini en kısa zamanda nasıl elde edebilirim?ve 10 gün sonra okulum başlıycak bu halde okula gidemem .lütfen yardımcı olun.kuaföre gitmeden evde kendim boyıycam nasıl yapabiliirim.hangi markanın hangi rengini almalıyım.küllü renkkler saçı çokk mat gösterdiği için onuda sevmiyorum napıcam ben.tek istediğim kestaneyi biraz yumuşatıp masumlaştırmaktı.saçlarım ne hale geldi

saç açtırmayı 2 kere düşünün ben açtırdım ve saçlarımı kaybettim bir yıl ilaç tedavisinden sonra yeni yeni düzeldi.doğal tonları tercih edin ve markayı sık sık değiştirmeyin doğallık herşeyden daha güzelll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…