• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncudan Sarıya

biyiksizkedi

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
128
59
298
Selam arkadaşlar,saçlarım şuan turuncu bakır arası bir renk.Fakat cok hızlı aktığı için kullanımından sıkılıyorum.
Acaba saçlarımı sarıya boyatsam sizce yakısır mı?Ve hangi tonları tercih etmeliyim?

şimdiki saç rengim şöyle :

Eklentiler

• $29991_382795412685_689637685_4111178_105649_n.jpg
    $29991_382795412685_689637685_4111178_105649_n.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 173
  • $30722_391491742685_689637685_4328429_3128854_n.jpg
    $30722_391491742685_689637685_4328429_3128854_n.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 163
teşekkür ederim arkadaşlar.Bu saç tonu biraz zor,hele yaz aylarında cok cabuk akıyor.
bugün saçımı yeniden boyattım ama önceleri bakır tonunun içine kızıllık koyuyordu bu defa koymadı hemen hemen söyle bir renk cıktı ortaya.
Platin rengi bende düsündüm ama yaşlı göstermesinden korkuyorum,sizce yaşı büyük gösterir mi platin?( ve kilolu :) )

Eklentiler

• $strawberry blonde video shoot camera close up 72dpi.jpg
    $strawberry blonde video shoot camera close up 72dpi.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 109
Iıı valla ben 20 yaşındayım normalde 16 gösteriyordum bundan önceki denediğim saçlarla. Bu saç tam yaşımı gösterdi ki platin var bende de canım

tatlım benım sacım bu fotografını koydıgun sac rengının aynısı onu kapatmaya calısıyorum suan ya o renk ne bılıyım hıc hos olmuyo bence cunku herkesn sacı aynı renk
bıde ne bakır ne sarı ortalarda sacma bı renk boyle
platın yap daha ıyı bence

evet benimde dikkatimi çekti bu renk kullanan insanlar çoğalmış sanki :)
bide evde boyama şansı yok mutlaka kuaföre gitmek zorundayım buda ekstra para demek.
sarı tonlarında sadece dip boya mı yaptırılıyor yoksa tüm saç boyanıyor mu her defasında?

bundan sarıya dönmen nerdeyse imkansız minimum 5 ay belkide daha fazla beklemen lazım ki helede platin saç rengi yapan varsa bende gidiyim yaptriim ayrıca bu saç rengin süper bence platin renk asıl herkezde var tüm kokonalarda dahil bu saç rengin ne renk ve boya markası varmı?

zaten herkez bi sarıdır gidio yakışanda yapıo yakışmayanda sarı insanı basit gösterir eger gerçek sarışın degilse ve gözleri renkli degilse bence bide kapkara insanlar gidip sarı yaptırmıyomu kurtarırsa bari saçtan kurtarsın diye:))) ama olmuo işte herkeze yakışmıo sana sarı yakışır bak ama böle dogal bi sarı diplerde açık karamel gelicek uçlara dogruda renk sarıya dogru açılacak ama böle simli sarı gibi dogal sarılardan ama bakırdan sonra dedigim saç rengini yapmak çok zor olsa bile saçların çok yıpranır...bence lorealin koyu küllü kumralına boyat dinlensin saçların sonra yaparsın yada kuaförüne sor eger para göz kuaförlerden degilse ve iyiligini düşünüyorsa oda bunu söyliycektir sana cnm...

saçlarının rengi tam istediğim gibi ben olsam asla değiştirmezdim ve ayrıca sana çok yakışmış keşke banada yakışsa da yaptırsam ..

Aslında ilk boyattığımda kahve ve karamel rengi karışımıydı ama giydiğim kıyafetlerin coğu yakışmıyordu renk cok arada kalmıs gibiydi,gidip açtırdım rengini.birazda depresyonun etkisiyle ilgi çekici bir renk olsun istedim sanırım.Şimdi kuaförüm saçı açmaktan başka çare olmadığını söylüyor sarı için,bir daha açtırırsam saçım yanar diye korkuyorum.
Bu renk tam ne bilmiyorum ama bakır ve biraz kızıl tonlarını karıştırıyor anladığım kadarıyla.
Sarı saç yıllardır hep tabuydu benim için tarzıma yakışmaz,yaşlı gösterir,kilolu gösterir,basit gösterir gibi..
ama bir kaç arkadaşım yaptırınca ve yakıstığını görünce bunu da mı denesem dedim.
hala korkuyorum ve karar verebilmiş değilim :)

eger tarzın tahmin ettigim gibiyse sarı olmaz ama iskandinav sarısı olabilir bak dogal sarı saç rengin çok gitmiş sana inan bence süper gerçi benimkide bakır kullanımı zor ama başka hangi renk yapıcazki sölesene?tamma sarı iyi çart sarı degil ama yıllardır zaten sarı siyah kızıl arasında gidip gidip geliorum ya bende bi sorun var yada aradıgım rengi bulamadım daha

Back