• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama turuncudan çağla şıkelin karamel saçına nasıl dönerim??

turkuaz7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
217
5
116
kızlar ben geçen hafta saçımı turuncuya boyadım aslında turuncu istemiyordum ama tuturamadım ve yıkamayla da açıldı.. çağla şıkelin bi rengi vardır ya hani karamel bi ton,resim ekleyemiyorum malesef ama anlamışsınızdır herhalde..hangi boyayı kullanırsam o rengi elde edebilirim bir fikriniz var mı? bir de tabi bu renkten ona dönüş yapabilirmiyim? lütfen yardımcı olunnneyvahedigeldismile

valla herhangi bi boya markası farketmez ama saçını açmadan boyamayı düşünüyorsan küllü açık kumrallara boya ama kolay kolay çağlanın rengi tutmaz ilk bi kaç boyamada

ben de küllü açık kumralı düşünüyordum genelde öyle yazılmış ancak forumda bi arkadaş bakır üzerine küllü renkleri boyadığında rengin yeşile döndüğünü yazmış.. ondan emin olamadım açıkcası. bi de küllü açık kumral da açık mı kalır diye düşünüyorum gerçi kutudaki renkler pek tutmuyo genelde ama..

yoo yeşillenme çok uzun süre küllü sarılara boyarsan olur cnm zaten küllüye 2 kez boyasan bile gitmiyor o karamel tonu anca actırman lazım cok sarı istiyorsan :)

yok aksine sarı istemiyorum. çağla şıkelin de bahsettiğim saç rengi sarıya yakın olanı değil resim ekleyebilsem daha rahat olacaktı ama:( yani arama motoruna yazınca karamel çağla şıkel diye görsellerde çıkan renkten bahsediyorum. yeşillenme olmamasına sevindim sanırım dediğin renge boyatıcam ama bi resme bakıp aynı renkten mi bahsediyoruz onu söyleyebilsen:) çok zahmet verdim ama:(

:) eklemişsin saol, benim baktığım resimlerinde bi iki ton daha koyu görünüyordu sanırım o da ışık farkındandır.. dediğin gibi küllü açık kumral alıym bugün bakalım nolcak.. çok teşekkür ederm yardım için.opuyorumnanaktan

lorealin küllü kumralına boyadım bekliyorum şuan umarım istediğim tona yakın bir renk elde edebilirim..

Back