Saç Rengi ve Saç Boyama TURUNCU YANSIMALARDAN NASIL KURTULURUMM

Dontbelimited

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
7
0
26
Arkadaşlar saçımı doğal rengini loreal sunkiss ile açtım. Tabiki sarılık yerine turunculuk oldu saçımda. Açtıktan 6 ay falan sonra saçımı küllü kumrala boyadım hemen aktı boya saçımdan 1 ay sonra yine küllü renge boyadım 1 ay sonra yeniden. En son küllü kahve yaptım ve 4 günde tüm boya aktı saçımdan. Cila da attım ama hiçbişekilde turuncu yansımadan dorelikten kurtulamıyorum yardım eder misiniz. Şuan 4.0 numara kahve boya var elimde ne yapabilirim turunculuğun kapanması için

Mavi yada mor şampuan deneseniz.Benim saçımdaki boya sonrası oluşan çiğliği bu şampuanı kullanarak attım.

Canım ben de bundan 3 sene kadar önce turuncu röfle faciam oldu üstelik 3sene öncesi 250₺de ben bayıldım
Üzerine Garnier 11.1 ve nevacolor un tonlayıcısını karıştırıyorum sonuç röflli yerler yeşil diğer kendi saç rengim kötü sarı oluyordu zeminin turuncusunu almaya çalışıyorken röfleleri yeşillendirdim sonra ombre seti aldım saçımı yarı boyundan aşağıyı onla tarafım üstleri doğru da bir kaç tarafım ön taraflarınıda açıcı bitene kadar yaptım bunu
Saçımın geçirdiği işlemler
*Kendi koyu rengin üzerine röfle
*Röfle üzerine komple 11.1+tonlayıcı
*Onun üzerine ombre seti ile karışık tarama
Not zemin biraz açık olmasına rağmen ombre turuncu Luk verdi
*Gümüş cila
Bir yıldır da Garnier 11.1 ile dip boya yapıyorum ombre seti ile yaptığımm sarılar kesildi bir daha açıcı ile geçeceği m yakınlarda
Kuaför beğendi saç rengimi tamamındaki turuncular gitti ilk dip boyası gören saçlarımda hafif turuncu oluyor bu sadece buna şükür
Yaptığım herşeyi sırayla anlattım umarım faydalı olur saçına yağ bakımı yapmayı ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…