Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu Saçtan Sarıya Nasıl Dönülür?

seeviim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
16
3
28
Kızlar saçlarım şuan turuncu ve açarak sarıya dönmek istiyorum. Hangi açıcıları önerirsiniz? Krem açıcı işe yarar mı? Bir de neva color 12.01 kullanarak saçını açan oldu mu?

Son düzenleme:
Açıcı olarak ben toz açıcıları kullandım hep ama turunculuğun gitmesi için aynı koyulukta mavi renk vurmanız sarıya çevirmeye yardımcı olacaktır.

Açıcı olarak ben toz açıcıları kullandım hep ama turunculuğun gitmesi için aynı koyulukta mavi renk vurmanız sarıya çevirmeye yardımcı olacaktır.

Sadece mavi boyayla mı boyamam gerekiyo? Yoksa actıktan sonra kalan turunculuk gitsin diye mi mavi boya kullanıyım?

Saçlarımı açtım. Saçlarımın dipleriyle uçları arasında renk farkı var. Diplerim daha açık duruyor. Nevacolor 11.10 ve 10.01 numaralı boyaları kullanıyorum. Boyarken dipten mi başlamalıyım uçtan mı?

Benimde saclarimda turunculuk olmustu bakirdan platine döndum bazi yerleri bakirlik vardi simdi silver sampuanla ve neva colorun silver rengiyle cila attim super oldu ilk ombre gibi yapip döndüm simdi iki haftada bir cila atiyorum hem diplerini kiriyor hemde rengini oturtuyorum iki aydada boyuyorum fazla yipranmamasi acisindan..

Benimde saclarimda turunculuk olmustu bakirdan platine döndum bazi yerleri bakirlik vardi simdi silver sampuanla ve neva colorun silver rengiyle cila attim super oldu ilk ombre gibi yapip döndüm simdi iki haftada bir cila atiyorum hem diplerini kiriyor hemde rengini oturtuyorum iki aydada boyuyorum fazla yipranmamasi acisindan..

Ombre gibi yaptım derken nasıl yaptın tam olarak? Benim saçımda bakırdı oryalle açtım ama hala turunculuk var cilada attım nevacolorla.Küllü sarı yapmaya çalısıyorum ben

Ombreyi kolestonun rofle setiyle attim canim cok guzel bi renk cikti sonra da tum boya yaparak cila atarak guzel bi sari elde ettim biraz daha kaldi ama cok beni rahatsiz etmiyor.. Benimde amac platin olmasi boyadigim zamanda hep palette 10.2 yi tercih ediyorum

Ombre gibi yaptım derken nasıl yaptın tam olarak? Benim saçımda bakırdı oryalle açtım ama hala turunculuk var cilada attım nevacolorla.Küllü sarı yapmaya çalısıyorum ben
img1473450926736.jpg

Eklentiler

• img1473451013342.jpg
    img1473451013342.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 504
X