Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçtan nasıl kurtulurum?

tubbili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
200
1
66
Trabzon
arkadaşlar saçlarım kızıldı.bir sürü açma işleminden sonra kızıllığı açıp kahve yaptım saçlarımı ama ne koyu ne açık oldu.çok sık yıkadığım için saçlarımı rengi biraz matlaştı. bende hem saç rengim açılsın hemde canlansın die 1 hafta önce saçlarımı voilanın 5.8 cappucino rengine boyadım açık bi kahve olacak die beklerken hem saçlarım cok koyu oldu hemde hafif kızılımsı ve tutuncumsu yansımalr oldu.bu turunculuktan nasıl kurtulcam lütfen bana birileri yardım etsin saçımı hangi renge boyarsam açık kahve olur ve turunculuklar gider.ben saçımın tamamının açık kahve olmasını istiyorum ama sadece kahve.kızıl turuncu yansımalr istemıyorum lütfeeeeeeeeeeennn yardım ediiinnn.:95::95::95::95:

saçlarına açma işlemi yeni yapıldığından dolayı ben derimki kesinlikle dokunma o boya saçının üzerinden 1 ayda baya akar gider daha sonra istediğin açık bi kahveye boyarsn 2. 3. boyamada tutar canım ama bi kaç ay sabretmen lazım

canım benim saçlarımı açtırdıktan sonra kestirdim yani şuan saçlarımda kırık yanma falan yok. şuu kızıldan nefret ediyorum yaa nerden bulaştım.saçlarımı bi görsen bazı yerler çok hafif kızıl tuncu bazı yerler kahve böle dolaşmak istemiyorum

arkadaşlar saçımdaki çok hafif kzıl ve turuncu yansımaları bu renk alır mı küllü koyu sarı.hem belki biraz rengide acılır istediğim rengi daha kolay elde ederim nedersinz

kızıllığı boya ile kapaman neredeyse imkansız.Kuaförler artık silgi işlemi diye bi işlem yapyor hemen kurtulmak istiyosan önerebileceğim tek şey o. saçının üzerine eğer o gösterdeğin boyayı atarsan rengini bozartrsın ztn şuanki saçının üzerine açık renk tutmasıda imkansz kızıllarn gtmeside.Profesyonel yardım almalısın hemen kurtulmak istiyorsan

canım saçlarım zaten 2 kere açıldı. hiç kızıllık kalmadan kahveye dönüş yaptım ama nolduysa bu voiladan sonra oldu. benim saçımda hiç kızıllık turunculuk kalmamıştı.

canım bence profesyonel bı yardım alman lazım ıstedıgın rengı elde edıcen dıye kendı saclarından olma derım ben ayrıca kendımden bılıyorum turuncu yansımalar cok cook cok zor gıdıyor sactan ben acık sarıyla gidermiştim ama sacım kahve dgıldı oda var :) bir kuafore danıs tatlım .

canım bende öle yapsam önce sacımı açık bi sarıya boyasam mesela yukarda gösterdiğim küllü koyu sarı varya ona boyasam turunculuk gider gibime geliyo.sonra istediğim renge boyarım nedersin

bence kuaföre danışmadan bişi yapma derim ben dahada kötü olabilir sonuç. Voila da cidden deişik bi boya kutunun üzerindeki gibi bir renk asla çıkmıyor

bence bı sure elleme hatta bırak bı kendı sac rengını gor,boyaya bu kadar takılma sacların kendıne gelsın,zaten boyalar ılk gunlerdekı parlaklıgını korumuyorlar kı

canım saçlarım zaten 2 kere açıldı. hiç kızıllık kalmadan kahveye dönüş yaptım ama nolduysa bu voiladan sonra oldu. benim saçımda hiç kızıllık turunculuk kalmamıştı.

Tatlım bnm sacım dore sarıydı kızıl yansımalar vardı açık küllü sarı ya boyadık da gitti.küllü olmasını bırak acık bı sarı bile kızıllı bı kahvenin üzerine sürülürse yesıl olma sansı var maalesef bnce takılma bu boya konusuna topla sacını cok rahasızsan.dınlendır derım ben tatlım bnm uclarım cok yıprandı üst üste boyadan yenı bı konu actım ordan bnde yardım beklıorum bu arada. john frieda nın sac acıcı sampuanı var bnde alcam ona bı bakarsın istersen hıcbırıtatmın etmesse git kuaförüne böle böle yapcam sonuc nolur de tatlımmm ama emınım bekle dıyecekler :))))))

boyadan yıpranan saçlara yaş maya bakımı çok iyi geliyor

ilginiz çok teşekürler kızlar.aslında saç konusunda takıntılı biri değilim ama şuuu kızıllardan o kadar nefret ediyorum ki anltamam ve biran önce kurtulmak istiyorum.şeytan diyo git saçlarını kökten kazıt:95::95::95::95::95::95::95:

valla su aralar banada ole gelıyo canım yaaa bı duzeltıyım su yıpranıkları adak adadım Rica ederım bu arada tatlım yardımlasıoruz ıste ne guzel bayılıyorum bu sıteye

ben 2.kez oldu küllü renge boyuyorum hala gitmedi turunculuklar.igora turuncu azaltıcıdan kullanmanı tavsiye ediyorum ikinci boyamamda kullanacaktım ben kullanmadım belki bu defa kapanır diye ama olmadı sonraki boyamada mutlaka kullanacağım.demem o ki küllü sarıya boyayacaksan turuncu azaltıcıda koy içine yoksa boşuna uğraşmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…