kızıllığı boya ile kapaman neredeyse imkansız.Kuaförler artık silgi işlemi diye bi işlem yapyor hemen kurtulmak istiyosan önerebileceğim tek şey o. saçının üzerine eğer o gösterdeğin boyayı atarsan rengini bozartrsın ztn şuanki saçının üzerine açık renk tutmasıda imkansz kızıllarn gtmeside.Profesyonel yardım almalısın hemen kurtulmak istiyorsan
canım bence profesyonel bı yardım alman lazım ıstedıgın rengı elde edıcen dıye kendı saclarından olma derım ben ayrıca kendımden bılıyorum turuncu yansımalar cok cook cok zor gıdıyor sactan ben acık sarıyla gidermiştim ama sacım kahve dgıldı oda var :) bir kuafore danıs tatlım .
canım saçlarım zaten 2 kere açıldı. hiç kızıllık kalmadan kahveye dönüş yaptım ama nolduysa bu voiladan sonra oldu. benim saçımda hiç kızıllık turunculuk kalmamıştı.
Tatlım bnm sacım dore sarıydı kızıl yansımalar vardı açık küllü sarı ya boyadık da gitti.küllü olmasını bırak acık bı sarı bile kızıllı bı kahvenin üzerine sürülürse yesıl olma sansı var maalesef bnce takılma bu boya konusuna topla sacını cok rahasızsan.dınlendır derım ben tatlım bnm uclarım cok yıprandı üst üste boyadan yenı bı konu actım ordan bnde yardım beklıorum bu arada. john frieda nın sac acıcı sampuanı var bnde alcam ona bı bakarsın istersen hıcbırıtatmın etmesse git kuaförüne böle böle yapcam sonuc nolur de tatlımmm ama emınım bekle dıyecekler:))))))
ilginiz çok teşekürler kızlar.aslında saç konusunda takıntılı biri değilim ama şuuu kızıllardan o kadar nefret ediyorum ki anltamam ve biran önce kurtulmak istiyorum.şeytan diyo git saçlarını kökten kazıt:95::95::95::95::95::95::95:
boyadan yıpranan saçlara yaş maya bakımı çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?