Kusecim inan cok kötu turuncuydu...bende sasirdim cok beyendim canm.3 gün oldu boyayali evde kendim boyadim.loreal in küllü sarısı. Ama sari olmuyo cok guzel acik kumral oldu.resim koymaya caliscam senin icin insallah becerebilirimha kesinlikle turuncu renklerden kurtulabilmek icin küllü renk olmali.
offfff bende şu turunculuktan kurtulmak istiyorum
açık kestaneye boyadığım saçlarımın dipleri çıktığı için koyu kumral alıp denemek istedim
ama saçlarımın dipleri resmen turuncu oldu
tekrar açık kestane alıp boyamıştım.
amaaa yaz geliyor ya sarışın olmak istedim ve kuaföre gitmek yerine gdip röfle seti aldım
saçlarımın tamamını sarı yapabilirsem üzerine boyayacağım renk güzel durur diyeeeee
ama turuncu oldu saçım((((((
tekrar açık kestane alıp boyadım ama kızıllıklar çoğaldı ve saçma sapan bir renk oldu saçım
17 yaşımda saçlarımı boyamaya başlamıştım ve eski resimlerime bakınca keşke hiç dokunmasaydım diye söyleniyorum
saçımın dalgaları bile azaldı,inceldi(
eğer saçtaki kızıllıkları yok etmenin yada azaltmanın yolunu bilen varsa ne olur bizimle paylaşsın
tabi ben biraz dinlendirmeliyim saçımı mecburen
çok sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum birde lorealin hangi markası ve kaç numara? igora yada mavi boyadan bahsediyolar turuncu azaltıcı diye ondan koydun mu?
bu arada benim saç rengim yukarıda koyduğum kızın rengine yakın ama daha turuncu altın sarısı arası kötü bi renk..
canım resimde eklersen sevinirim birde loreal majirel mi?
Becerdim sonunda :)
canım çoooook teşekkür ederim ya saol sonunda karar verebildim çok güzel olmuş saç rengin. seni de uğraştırdım kusura bakma boyayım bende bakalım nasıl olacak.iyi geceler..:)
Canım Hacışakirle çitilemeni önermemin sebebide o saçlarında fazla boyaları tüm boyaları akıtmandan kızıllıkların kalkması için söylediğim bir şey.Zaten 3 gün boyunca yıkarsan hacışakirle çitileyerek boyanın saçından nasıl aktıgını göreceksin durularken suyuna bak hatta anlayacaksın.Koyu Kumral veya Açık Kahveyide Üzerine Vurduğunda İstediğin Rengi 1-2 yıkamadan sonra elde etmiş olacaktın.Koyu Kumral NevaColorda 6 numara Açık Kahvede 5 Numara. Veya Şöyle De Yapabilirsin NevaColordan 5.Numara Açık Kahveyi Al Birde Aynı Markadan 9.1 Küllü Çok Açık Kumralı Al Karıştır ZeytinYağınıda İlave Et Hepsini İyice Karıştır Sür Ve Saçında Beklet Sonrada Bana Sonuçları Bildir.
Bir de canım loreal market boyası diye duydum yani igora royal 6.2 yi düşünüyordum ben onun hakkında bilgin var mıbi an önce bu turunculuktan ve saçımdaki renk farkından kurtulmak istiyorum maf oldu saçlarım
peki benim altlardaki siyah gibi olan renkler de değişir mi canım tum saçım aynı renk olur mu :Stüm bilir kişiler loreal in en iyi boya oldugunu söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?