Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçlarımdan bir an önce kurtulmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sağol canım sabırsızlıkla bekliyorum birde lorealin hangi markası ve kaç numara? igora yada mavi boyadan bahsediyolar turuncu azaltıcı diye ondan koydun mu?

bu arada benim saç rengim yukarıda koyduğum kızın rengine yakın ama daha turuncu altın sarısı arası kötü bi renk..

saclrını kahverengıye boya gıder turunculuk

Benimde sari turuncu karisik bi renkti canm.ben hicbisey karistirmadim canm.sana boyanin numarasini vereyim.9,1 sarı küllü.bu canm.

istediğin rengin tarifini verdim cnm diğer tavsiyelrrden hangisi içine siniyorsa onu yap

canım resimde eklersen sevinirim birde loreal majirel mi?

Deminden beri ugrasiyom nasil eklicem su resmi yaa...canm loreal blond foarte.bu yaziyo birde.ama hala resim eklemek icin caliscam canm merak etme.

canım çoooook teşekkür ederim ya saol sonunda karar verebildim çok güzel olmuş saç rengin. seni de uğraştırdım kusura bakma boyayım bende bakalım nasıl olacak.iyi geceler..:)

Onemli degil canm.insallah guzel sonuc alirsin.

pudyy peki 3 gün boyunca yıkadık dıyelım sabunla,benım pek becerım olmadığı ıcın kuafore gıdıp boyatacagım ama nevacolor bulmam bıraz zor burda,başka hangı marka olabılır şöyle doğal koyu kumral durması için ( bazı kumralları boyayınca sıyah oluyor cunku) ,bır de saçlarım aşırı mat papatya suyundan başka önerebilecgn bır yontem var mı :26:

merhaba, bende ayni dertten muzdariptim ama simdi elde ettigim renk cok hosuma gidiyor ayni resimdeki gibi oldum...nasil mi yaptim bu forumlardan birinde c vitamini ile sac acma yontemini okudum..eczaneden ampul seklinde c vitamini aldim ve 2 ampul kirip sacima maske yapmaya yetecek kadar sampuanla karistirdim. bunu maske seklinde sacima surdum ve 1 saat bekledikten sonra yikadim. 5 gunde bir toplamda 3 kere boyle yikadim. internetten 0,22 turuncu azaltici boya aldim. kuaforumde yoktu cunku. marka yazamiyorum ancak siz google dan aratinca hemen cikar daha sonra bu boyayla birlikte acik kullu kumral karistirdik. Yanliz dikkat edilmesi gereken bir husus var oda su, 0,22 turuncu azaltici boya ana boyanin rengini biraz koyultuyor. 1 kutu boyaya yarim tupten biraz daha az 0,22 turuncu azaltici koyduk veeeeee violaaaaaaaaaaa yillar sonra aradigim renge ulastim:26: umarim yardimci olmustur size...

arkadaşlar saçlarımın doğal rengi şöyleydi Eki Görüntüle 472383 ama saçlarımda beyazlar olduğu ve boyalarla ilgili pek bilgim olmadığı için koleston 3.0 numaraya tüm saçımı boyattım.. tabikide çok koyu ve yapay bir siyah oldu ve birdaha boyatmam asla dedim. ama tabi beyazlarım çıktığı için birşeylere boyamam gerekiyordu ve kuaforumun dandik boyası ile açık kahve ye boyadık sadece dipleri falan gün geçtikte iğrenç turuncu bi hal almaya başadı ne yapmam gerekiyor yardım edin bilgisi ve tecrübesi olan kızlar lütfennn Eki Görüntüle 472384 :18:

Bir de canım loreal market boyası diye duydum yani igora royal 6.2 yi düşünüyordum ben onun hakkında bilgin var mı bi an önce bu turunculuktan ve saçımdaki renk farkından kurtulmak istiyorum maf oldu saçlarım

benim scımda acık kumral doğal rengi evde kendim küllü sarı alarak bi kac yerine balyaj gibi attım sonuc kızıl oldu niye evde yapınca bole oluyor ya tekrar boya sürmeden ne yapabilirim ne onerırsınız kızlar

tüm bilir kişiler loreal in en iyi boya oldugunu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…