Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçlarımdan bir an önce kurtulmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
222
65
123
Adana
ben saçlarımı önce palette karamel ve sarıyla karıştırarak boyadım.bir buçuk ay kadar sonra tarçın bakırı ve palettenin açıcısını karıştırarak boyadım ama kötü bi turunculuk oluştu.1.5 ay sonra tekrar bende geri karamel ve yine palettenin açıcısını kullanarak boyadım saçımı ama daha kötü turunculaştı saçım...şuan bu fotodakine yekın ama turuncu oranı bu saçtan daha fazla.
ten rengime hiç gitmedi bu renk çok soluk oldu.Eki Görüntüle 381228
şuan acil olarak bu renkten kurtulmak istiyorum.su resimdeki gibi bi saç rengi için ne yapmalıyım ne önerirsiniz? Eki Görüntüle 381229

Son düzenleme:
Kel kalmak istiyorsun heralde
Bu saç kremi değil ki her boyamada açıcı katıyon boyaya
Zemin yeteri kadar açıksa zaten boyaman yeterli
neyse olan olmuş şuan saçlarını dinlendir
Bu renkle bir süre idare et
İstediğin tonu yakalaman bu zeminle zor
ham bakır var saçta onu kusturman veya açman lazım
yani saçı gene maraton bekliyor...
Bakım yap sonra saçını sarıya kadar açtır veya kustur
Resimdeki zemin açık kumral-kumral karışımı
aralarda krepe balyaj ama çok az atılmış

offfff bende şu turunculuktan kurtulmak istiyorum
açık kestaneye boyadığım saçlarımın dipleri çıktığı için koyu kumral alıp denemek istedim
ama saçlarımın dipleri resmen turuncu oldu
tekrar açık kestane alıp boyamıştım.

amaaa yaz geliyor ya sarışın olmak istedim ve kuaföre gitmek yerine gdip röfle seti aldım
saçlarımın tamamını sarı yapabilirsem üzerine boyayacağım renk güzel durur diyeeeee
ama turuncu oldu saçım((((((
tekrar açık kestane alıp boyadım ama kızıllıklar çoğaldı ve saçma sapan bir renk oldu saçım

17 yaşımda saçlarımı boyamaya başlamıştım ve eski resimlerime bakınca keşke hiç dokunmasaydım diye söyleniyorum
saçımın dalgaları bile azaldı,inceldi(

eğer saçtaki kızıllıkları yok etmenin yada azaltmanın yolunu bilen varsa ne olur bizimle paylaşsın
tabi ben biraz dinlendirmeliyim saçımı mecburen

bazı başlıklarda küllü tonlarıyla çözüm bulunabileceği söylenmiş ama benim saç tonu içinde geçerli mi onu bilmiyorum?

kusturma işlemi nasıl yapılıyor peki?

kendin yapamazsın kuaförün yapsa daha iyi olur ayrıca saçına çok işlem uygulamışsın dinlendirmeden eğer yine bir işlem yaptırırsan elinde kalır ayrıca madem turunculuk istemiyordun koyu saçı açarken tarçın bakır,karamel tarzı renklere boyamaman lazımdı.

ah işte yanıyorum yaptığıma.yakışır sandım iyi olr sandım ama işte..koleston küllü platin yapsam 9.11 işe yara mı acaba ?

benim de saçımda turunculuk vardı. hala da var... 8.1 9.1 falan kapatmıyor turunculuğu. bir de nasıl bir iştir anlamadım, zemin açık diye herhalde, küllüye boyadıktan sonra az bir küllülük oluyor sonra akıp yine turuncu oluyor yani bu bakırlık öyle kalıcı bir şey ki, kurtulmak gerçekten zahmetli... bir kaç kez 6.1 ya da 7.1 boyamak lazım...hatta koyu yapmak sorun değilse direk 6.1 kesin sonuç olur. ben istemiyorum koyu yapmak o nedenle böyle hürrem gibi bakır bakır dolaşıyorum işte

sizin de mi saç renginiz benim tonlarımdaydı? bu arada sizin için sorun olmazsa suanki saçınızın resmini koyabilir misin?

Son düzenleme:
sizin de mi saç renginiz benim tonlarımdaydı? bu arada sizin için sorun olmazsa suanki saçınızın resmini koyabilir misin?

ben özellikle bakır da boyamadım ama sanki bakıra boyamışım gibi parıl parıl bakırlık var bende :)) eski hali balyajlı hali, ve şimdiki hali :

balyajın üstüne ilk olarak garnier ekstra açıcı sarı ile 9.13 küllü açık sarıyı karıştırıp boyamıştım. turuncu oldu. sonra palette deluxe 10.1 boyadım. dipler tupturuncu oldu. sonra loreal excellence 8.1 boyadım ilk 1 hafta falan iyiydi ama aktı turunculuklar yine çıktı ortaya. en son bitkisel boyayla boyadım, ana renk aldım 8 numara. turunculuklar aynı...yani bunun üstüne hürrem bakırı boyayıp ebediyen kurtulsam mı uğraşmaktan, hep bakır olarak mı dolaşsam bilemedim artık. bakır olmaması için uğraştıkça bakır oluyor

Son düzenleme:
:)

Allah yardımcımız olsun ne diyim:)
Peki ben lorealin 7.11 yada 9.11 ine boyasam nasıl olur acaba?

Canım Şuanki Saç Rengim Açık Fındık Kabuğu Bal Köpüğü Karışımı Bir Renk Bu Eğer Saçın Şuan Bahsettiğin Renkse.Sanada Hacışakirle saçlarını 3 günde 1 kere çitilemeni daha sonra NevaColor'un Kahve Serisi Gerçekten İyidir NevaColor 5.Açık Kahveyi Al Boya Boyan 40 dakika değil tam 60 Dakika Kalsın.Boyanın Karışımını Hazırlarken İçerisine Zeytinyağını Yarımçay Bardağı Kadar İlave et ki boyamada saçların zarar görmesin.Yaz Aylarına Girdik Güneşe Çık Papatya Suyunu beklet istediğin renk senin olsun.Papatya suyunu güneşte 1 defaya mahsus yap.

yani saç rengim koyduğum fotodaki kızınkinden daha yoğun turuncu altın sarı karışımı çok kötü bişiy oldu.kahve tonu yine turunculaltırmaz mı?birde EXICOLOR 7.1 KÜLLÜ KUMRAL şu renge baktım şimdi ama bununla boyasam nasıl bir sonuç alırım acaba turunculuğu alsın diye birazda aynı markanın mavi renginden koysam??

Canım Hacışakirle çitilemeni önermemin sebebide o saçlarında fazla boyaları tüm boyaları akıtmandan kızıllıkların kalkması için söylediğim bir şey.Zaten 3 gün boyunca yıkarsan hacışakirle çitileyerek boyanın saçından nasıl aktıgını göreceksin durularken suyuna bak hatta anlayacaksın.Koyu Kumral veya Açık Kahveyide Üzerine Vurduğunda İstediğin Rengi 1-2 yıkamadan sonra elde etmiş olacaktın.Koyu Kumral NevaColorda 6 numara Açık Kahvede 5 Numara. Veya Şöyle De Yapabilirsin NevaColordan 5.Numara Açık Kahveyi Al Birde Aynı Markadan 9.1 Küllü Çok Açık Kumralı Al Karıştır ZeytinYağınıda İlave Et Hepsini İyice Karıştır Sür Ve Saçında Beklet Sonrada Bana Sonuçları Bildir.

teşekkür ederim cevapladığın için..:)canım peki o renklerle bu tonu yakalar mıyım. birde marka adını tam yazabilir misin. naturel mi? exıcolor mu?değişiyor çünkü ürün grubuna göre tonları.

Son düzenleme:
Bende saclarimin turuncusundan yeni kurtuldum...ve resiimdeki sac gibi oldu saclarim.

Bende saclarimin turuncusundan yeni kurtuldum...ve resiimdeki sac gibi oldu saclarim.

benim koyduğum resimdeki gibi mi oldu canım?sen nasıl başardın:)bu arada saç rengin benim söylediğim kadar kötü müydü?resim koyarsan sevinirim..

Son düzenleme:
Kusecim inan cok kötu turuncuydu...bende sasirdim cok beyendim canm.3 gün oldu boyayali evde kendim boyadim.loreal in küllü sarısı. Ama sari olmuyo cok guzel acik kumral oldu.resim koymaya caliscam senin icin insallah becerebilirim ha kesinlikle turuncu renklerden kurtulabilmek icin küllü renk olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…