Kel kalmak istiyorsun heralde
Bu saç kremi değil ki her boyamada açıcı katıyon boyaya
Zemin yeteri kadar açıksa zaten boyaman yeterli
neyse olan olmuş şuan saçlarını dinlendir
Bu renkle bir süre idare et
İstediğin tonu yakalaman bu zeminle zor
ham bakır var saçta onu kusturman veya açman lazım
yani saçı gene maraton bekliyor...
Bakım yap sonra saçını sarıya kadar açtır veya kustur
Resimdeki zemin açık kumral-kumral karışımı
aralarda krepe balyaj ama çok az atılmış
benim de saçımda turunculuk vardı. hala da var... 8.1 9.1 falan kapatmıyor turunculuğu. bir de nasıl bir iştir anlamadım, zemin açık diye herhalde, küllüye boyadıktan sonra az bir küllülük oluyor sonra akıp yine turuncu oluyoryani bu bakırlık öyle kalıcı bir şey ki, kurtulmak gerçekten zahmetli... bir kaç kez 6.1 ya da 7.1 boyamak lazım...hatta koyu yapmak sorun değilse direk 6.1 kesin sonuç olur. ben istemiyorum koyu yapmak o nedenle böyle hürrem gibi bakır bakır dolaşıyorum işte
sizin de mi saç renginiz benim tonlarımdaydı? bu arada sizin için sorun olmazsa suanki saçınızın resmini koyabilir misin?
ben saçlarımı önce palette karamel ve sarıyla karıştırarak boyadım.bir buçuk ay kadar sonra tarçın bakırı ve palettenin açıcısını karıştırarak boyadım ama kötü bi turunculuk oluştu.1.5 ay sonra tekrar bende geri karamel ve yine palettenin açıcısını kullanarak boyadım saçımı ama daha kötü turunculaştı saçım...şuan bu fotodakine yekın ama turuncu oranı bu saçtan daha fazla.
ten rengime hiç gitmedi bu renk çok soluk oldu.Eki Görüntüle 381228
şuan acil olarak bu renkten kurtulmak istiyorum.su resimdeki gibi bi saç rengi için ne yapmalıyım ne önerirsiniz? Eki Görüntüle 381229
yani saç rengim koyduğum fotodaki kızınkinden daha yoğun turuncu altın sarı karışımı çok kötü bişiy oldu.kahve tonu yine turunculaltırmaz mı?birde EXICOLOR 7.1 KÜLLÜ KUMRAL şu renge baktım şimdi ama bununla boyasam nasıl bir sonuç alırım acaba turunculuğu alsın diye birazda aynı markanın mavi renginden koysam??
Bende saclarimin turuncusundan yeni kurtuldum...ve resiimdeki sac gibi oldu saclarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?