Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saçlarım ve 15 günlük burnuşum albümdee:)))

bayıldım canım güle güle kullan ikisinide.hele burnun eminim tam oturunca çok daha hoş olacaktır.ah bende bi cesaret edebilsem ve paramı ayarlayabilsem hemen yaptırcam

her ikisi de yakışmış canım, güle güle kullan

Canım kime yaptırdın burnunu o kadar güzel ve doğal olmuş ki :) kimse estetik olduğunu anlamıyordur doğaldan sanıyolardır opuyorumnanaktan

Canım kime yaptırdın burnunu o kadar güzel ve doğal olmuş ki :) kimse estetik olduğunu anlamıyordur doğaldan sanıyolardır opuyorumnanaktan

canım düşün birde daha 15 gün oldu :)) hiç kimse anlamıyor iş arkadaşlarım bile diyor ki saçlarını boyatmıssın süper olmuş saç bi insanı bu kadar mı değiştirir diyorlar burnumu kimse anlamıyor ameliyat öncesi halimi görseydiniz çok kemerli bir burnum vardı ( ama şimdi ben bile tanıyamıyorum kendimi doktorum rahmiz özcelep mükemmel bi doktor medicana hast. tavsiye ederim olumunekankayizsmile

Burnun çok güzel olmuş canımda turuncu yerine daha bakır tonlarını tercih etmeni öneririm beğenmedim ben ..

albumune baktım cnm harika olmussun burnunu nerde yaptırdıgını ogrenebilir miyim cunku bende yaptırmayı dusunuyorumm

burnun güzel olmuş saç rengin kullanılması zor bir renk sürekli boyaman gerekecek bence açık kahve tonları sana daha çok yakışacaktır.

evet canim her ikiside çok hos olmus ama bence o turuncunun bi kaç ton daha koyusunu dene çok daha fazla yakisacagini sana garanti ediyorum =)

kızlar yorumlarınız beğenileriniz için çok tesekkür ediyorum aslında turuncu saç rengi benim hayalimdiburnumdan sonra hep yapmak istediğim bir de turuncu saçı yaptırdım kahverengi ve s iyah tonlarını öneren arkadaslarada tşk ediyorum tavsiyeleri içn onlarıda değerlendirecem ama birazcık hevesimi alayım:)) bu arada burnumu medıcana(çamlıca) hastanesinde rahmi özcelepe yaptırdım tavsiye ederim hem uygun fiyat hemde çok iyi çok dinamik bir doktor bence benim ismimi verin düşünen arkadaşlarım görüşmeye gidin :)))

Lütfen aşağıdaki linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/403925-sevda89-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…