bayıldım canım güle güle kullan ikisinide.hele burnun eminim tam oturunca çok daha hoş olacaktır.ah bende bi cesaret edebilsem ve paramı ayarlayabilsem hemen yaptırcam
canım düşün birde daha 15 gün oldu :)) hiç kimse anlamıyor iş arkadaşlarım bile diyor ki saçlarını boyatmıssın süper olmuş saç bi insanı bu kadar mı değiştirir diyorlar burnumu kimse anlamıyor ameliyat öncesi halimi görseydiniz çok kemerli bir burnum vardı ( ama şimdi ben bile tanıyamıyorum kendimi doktorum rahmiz özcelep mükemmel bi doktor medicana hast. tavsiye ederim olumunekankayizsmile
kızlar yorumlarınız beğenileriniz için çok tesekkür ediyorum aslında turuncu saç rengi benim hayalimdiburnumdan sonra hep yapmak istediğim bir de turuncu saçı yaptırdım kahverengi ve s iyah tonlarını öneren arkadaslarada tşk ediyorum tavsiyeleri içn onlarıda değerlendirecem ama birazcık hevesimi alayım:)) bu arada burnumu medıcana(çamlıca) hastanesinde rahmi özcelepe yaptırdım tavsiye ederim hem uygun fiyat hemde çok iyi çok dinamik bir doktor bence benim ismimi verin düşünen arkadaşlarım görüşmeye gidin :)))