Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu Saçlara Küllü Renkler Şart :Loreal 9.1

tenet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
27
0
36
İzmir
Herkese Merhaba,

Daha önce bir başlık açıp acil yardım istemiştim.Koleston 8 numara açık kumralla ilk kez boyadığım saçlarım turuncu ve keçe gibi olmuştu.Bu siteylede bu soruna çare ararken tanıştım.Sayenizde küllü boya kullanmam gerektiğini öğrendim ve denedim.Biraz cesaretsiz olduğum için iki boyayı karıştırmaktan çekindim ve saçlarımı loreal 9.1 küllü sarıyla boyadım.Yalnız boya işlemini internette videolarla hepinizin nasıl yapılacağını rahatlıkla izleyebileceğiniz yarım elma balyaj şeklinde gerçekleştirdim.Saç rengim bakır- sarı arası bir renk oldu.Bir süre bekleyip daha açık bir küllü sarıyla tekrar deneyeceğim.Loreal saçlarımı keçelikten kurtardı.

Eklentiler

• $CIMG0766.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 644
Son düzenleme:
canım saçının rengi güzel görünüyor bence, senin doğal rengin koyumuydu. bende buna yakın bir renk istiyorum da.

cnm küllü renkler turunculuğu alıyor evt ama açık renklerle çalışırsan istediğin tona ulaşman zaman alır saç açıldıkça turunculaşıyr çünkü biraz dha koyu renklerle çalış 8.1 gbi..

Ben daha önce başlık açmış ve saçımın rengini koymuştum.Hayatımda ilk kez saçımı boyadım.Dipteki renk saçımın ana rengi.Koyu kahverengi.Saçlarımın dibine işlem uygulamak istemediğim için deneme amaçlı bu şekilde yapmıştım.Alttaki renkte koleston 8 numara açık kumral.Şahsen bir daha asla kolestonla boyamayacağım.Sokağa çıkamıyordum resmen.Şu anki sonuç nispeten daha doğal ama bence çok dikkatli yapmak lazım.Özellikle boyayı direk uygulamaktansa bu balyaj işini sevdim ben.Buyrun fotoğraflar.Sorularınız varsa sorun elinden geldiğince yanıtlarım.

Eklentiler

• $CIMG0739.JPG
    10,1 KB · Görüntüleme: 412
yarım elma balyaj nedir?
dipleri neden boyamadığını anlamadım..

Ben saçımda röfle yada gölgedeki çizgi çizgi görüntü olsun istemediğim için balyaj çeşitlerini araştırdım.Eğer google a yarım elma balyaj yazarsan videosu çıkar.Dipleri ilk deneme olduğu için boyamaya korkmuştum ama ilk fotoğrafta görebileceğin ikinci boyamada fırçayla hafif hafif boyadım.Herkes hangi kuaföre yaptırdığımı soruyor.Denemeye devam yılmak yok.İstediğim tona ulaşıncaya kadar deneyeceğim.Gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…