A aycakaycilar Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2017 4 0 26 27 Ağustos 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #1 turuncu saçıma oryal uygulasam turunculaşır mı açıldıgı için sararma yapar mı?
deniz_gunes Hayat devam ediyor... Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2007 17.040 11.252 27 Ağustos 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #2 Bence iyi bir kuafore git. Bu tarz acma islemleri cok riskli saclariin yanabilir
Y yanyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 762 338 27 Ağustos 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #3 sakin aman diyim ben kizildan sariya doneyim dedim yarisi koptu kalani sagliksiz. kendi basina asla turuncuyu dondurmek kolay isi bilen ellerde. sakin ama asla evde acici kullanma asrin hatasi
sakin aman diyim ben kizildan sariya doneyim dedim yarisi koptu kalani sagliksiz. kendi basina asla turuncuyu dondurmek kolay isi bilen ellerde. sakin ama asla evde acici kullanma asrin hatasi
mirayeflal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ekim 2013 625 148 34 4 Eylül 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #4 yanyana .!.: kalani sagliksiz. kendi basina asla turuncuyu dondurmek kolay isi bilen ellerde. sakin ama asla evde acici kullanma asrin hatasi Genişletmek için tıkla... aycakaycilar .!.: turuncu saçıma oryal uygulasam turunculaşır mı açıldıgı için sararma yapar mı? Genişletmek için tıkla... beceriksizlere inanmayın gayette yaparsınız evde kuaförler asıl yakıyor saçı
yanyana .!.: kalani sagliksiz. kendi basina asla turuncuyu dondurmek kolay isi bilen ellerde. sakin ama asla evde acici kullanma asrin hatasi Genişletmek için tıkla... aycakaycilar .!.: turuncu saçıma oryal uygulasam turunculaşır mı açıldıgı için sararma yapar mı? Genişletmek için tıkla... beceriksizlere inanmayın gayette yaparsınız evde kuaförler asıl yakıyor saçı
Y yanyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 762 338 5 Eylül 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #5 arkadasa git bence o gayet becerikli anlasilan.. kendin yaparsan sac derini dahi yakabilirsin.. tabi karar senin
arkadasa git bence o gayet becerikli anlasilan.. kendin yaparsan sac derini dahi yakabilirsin.. tabi karar senin
Y yanyana Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2014 762 338 5 Eylül 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #6 ben acici kullanmadim bu arada sadece renk degistirdim boyayla hem tam tutmuyo hemde sac cok yipranio
ben acici kullanmadim bu arada sadece renk degistirdim boyayla hem tam tutmuyo hemde sac cok yipranio
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 45.283 153.662 43 5 Eylül 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #7 Mor şampuanla turunculuğu kırabilirsin mavi renkte bir şampuan netten bak bulursun
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 45.283 153.662 43 5 Eylül 2017 Konu Sahibi aycakaycilar #8 yanyana .!.: ben acici kullanmadim bu arada sadece renk degistirdim boyayla hem tam tutmuyo hemde sac cok yipranio Genişletmek için tıkla... Pigmentayon yapabilirsin
yanyana .!.: ben acici kullanmadim bu arada sadece renk degistirdim boyayla hem tam tutmuyo hemde sac cok yipranio Genişletmek için tıkla... Pigmentayon yapabilirsin