Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu saç

sln_000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
11
1
36
İzmir
merhaba. doğal bu renk olan saçlarımı Eki Görüntüle 743459 clemency 8.44 rengine boyadım. (ilk boyamamda 1.5 tüp 8.44 yarım tüp 7.44, ikinci boyamamda 2 tüp 8.44 yarım tüp 7.44 kullandım) iki boyamada da saçım Eki Görüntüle 743460 böyle bir renk oldu. ama ben bu rengi istiyorum ve aldığım 8.44 rengi de aynı bu renk. bir türlü tutmadı ama. bir dahaki boyamada sadece 8.44 kullanmayı düşünüyorum. bikaç kere daha boyadıkça oturur mu renk yoksa sarı falan mı karıştırmalıyım sizce içine?

Son düzenleme:
Ben 7.44 ile kendim boyayarak o renge ulaştım. Fakat 2 hafta önce kuaföre boyatmıştım, saçlarımı mahvetti. Kızıl diyorum adam pembe boyadı. Nasıl bir kızıl anlayışşı varsa. Bundan sonra yalnızca kendim boyayacağım.

Şu an saçlarım sarı fakat 1,5 yıl kadar Meryem'in renginin aynısını kullandım. Ben 8.77 ile 10 numara sarıyı karıştırıp içine birazda turuncu mix boya katıyordum. Yalnız bakır baskın olacağını için 10 numara sarıyı daha fazla koymakta fayda var. Kullandığım boya igora

Son düzenleme:

turuncu mix boya nedir? bide hangi oranda karıştırıyordunuz acaba boyaları?

igora nın bakır yoğunlaştırıcı 0-77 nolu boyası daha doğrusu. benim saçlarım gür ve belime kadardı o zamanlarda bu yüzden 2 tüp sarı kullanıyorsam 1 tüp 8.77, çeyrek veya yarım tüp kadarda bakır yoğunlaştırıcı koyuyordum.

hmm anladım. çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…