Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç

swanheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
3
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar :) Ben şimdiye kadar saçımı hiç boyatmadım ve boyatmaya karar verdim. Fakat bu konuda hiç tecrübem olmadığı için korkuyorum. Saçımı turuncu tonlarında bir renge boyatmak istiyorum soğan kabuğu gibi biraz daha kahverengine yakın bir ton. Kendi saçlarım koyukahve. Benim korktğum şey ise boyattıktan sonra banyo yapınca falan hemen akar mı akmaz mı, ayda bir yenilemek yeterli mi ? Kızıl tonda saçın çok aktığını okudum çünkü. Lütfen yardım edin yorumlarınıza göre boyatcam pişman olmaktan korkuyorum :2:

kızıl tonlar maalesef çok akıyor ewet ayrıca saçının uzama durumuna göre onbeş günde bir bile dip boya isteyebilir.
belki bu tonu da deneyebilirsin

Nacizane tavsiyem madem bu zamana kadar saclarini boyamadin bu saatden sonrada kendine bu eziyeti yapma
saclarini dogal yöntemlerle renklendirmeyi dene istersen eger kizil tonlari istiyorsan ilk önce papatya suyuyla acip sonra sogankabugunla yada kestane kabuguyla kizillik verebilirsin

tamamen katılıyorum bende doğal saçımı 2 gün önce boyattım ve pişman oldum kendi saç rengimi şimdiden özledim bile..

Bence de doğal yöntemleri dene. Bak benim doğal yöntemlerle ilgili bir konum var, bir sürü tarif paylaştık orada gezin biraz belki kendine uygun bi tarif bulup saçlarını boyamaktan vazgeçersin...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html

Ama illaki boyatcam diyorsan sana exicolorun bu rengini tavsiye ederim.

7.43 Dore bakır

Bu markayı kullanıyorum fiyatı çok uygun ve kaliteli bir boya. Ayrıca renkler katalogtaki gibi çıkıyor.

Bir de bu konuya göz at.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli.html

Canım, senin istediğin rengi turuncu değildir, kumral bakırdır.
Sana şiddetle igora kullanmanı öneririm.
Kızıllarda ve bakırlarda igoranın üstüne boya tanımam.
Renkler çok canlı ve kalıcıdır. Hiç pişman olmasın.
Sana 6.77 veya 7.77 öneririm. Renkleri bu renk skalasından göründüğünden güzeldir.

Evet burdaki yöntemlere baktım fakat burdakilerin sonucu tam olarak ne olur ne kadar kalır onu bilemedimki bir de hep öyle kalırsa falan :/ Sanırım kuaförde boyatcam bi hevesimi alayım:) Daha sonra bu yöntemleri uygulamak isterim. Bir kere kuaförde boyattıktan sonra eğer hoşuma giderse evde kendim boyamak isterim. Şu bitkisel boyaları düşünüyorum. Diğer boyalardan farkı nedir acaba onların daha mı kalıcı falan oluyor deneyen var mı kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…