- 1 Mart 2020
- 63
- 11
- 3
- 24
Saçlarımı Palette 7.77 ve 8.77 ile boyadım. Ama bu renge merak sardım. Saçlarımın orijinal hali açık kahverengi açıcısız bu rengi hangi numaralar ve boyalarla elde edebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabileceğim alternatif şeyler var mı karıştırssam renkleriBen kuaförüm hiç bir düz boya ile bu rengi bulamassiniz maalesef..
Saclarinuz koyu tonlarında miYapabileceğim alternatif şeyler var mı karıştırssam renkleri
Açık kahverengi. Ama Palette açıcısız çok güzel tutmuştuSaclarinuz koyu tonlarında mi
çok teşekkür ederim :)İlk önce saç renginizi en az 3 tona kadar actirmaniz gerekiyor üzerine soğan kabuğu bakır kızıl bakır bunları karışım yapıp saçınıza uygulamanız gerekiyor. Marketlerde satilan hazır boyalarda bu renkleri vermez kuaför malzemesi satilan yerlerden temin edilebilirsiniz
Siz evde acamassiniz oryale girmesi gerekAçık kahverengi. Ama Palette açıcısız çok güzel tutmuştu
Rica ederimÇ
çok teşekkür ederim :)
saç yıpratmayı göze alamıyorum :)Açarım evde derseniz kuaföre gidemem bu dönemde derseniz size yardımcı olurum saçınızı acma konusunda
İgoranin tüp boya şeklinde acicisi var ondan kullana bilirsiniz Yipratmadan açmak istiyorsanız kullana bikirsinizsaç yıpratmayı göze alamıyorum :)
30 volüm denilen oksidan olur mu :)İgoranin tüp boya şeklinde acicisi var ondan kullana bilirsiniz Yipratmadan açmak istiyorsanız kullana bikirsiniz
Bu oksidan var 30 volümlük işe yarar mıİgoranin tüp boya şeklinde acicisi var ondan kullana bilirsiniz Yipratmadan açmak istiyorsanız kullana bikirsiniz
Saade ondan elde etmeniz biraz zor saçınız daha çok kurur yıpranır çok az 1 yemek kaşığı kadar da olsa toz açıcı gerekiyor30 volüm denilen oksidan olur mu :)
Saade ondan elde etmeniz biraz zor saçınız daha çok kurur yıpranır çok az 1 yemek kaşığı kadar da olsa toz açıcı gerekiyor
Siz uygulayacaginiz zaman bana msj atın ben sizi nasıl uygulamanız konusunda yinderirimO kadar ekleyebilirim ☺
Olur çok teşekkür ederimSiz uygulayacaginiz zaman bana msj atın ben sizi nasıl uygulamanız konusunda yinderirim
Rica ederimOlur çok teşekkür ederim