• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç yardim

Huzurmekan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
40
14
3
29
Mrb kahve siyah ana saçımı açık sarı yapınca turuncmci orta hafif kahve alt sarı olan boyaidi zatn şimdi açık küllü kumral ile boyadım nette araştırıp ama berbat daha açık turuncu oldu ve ortalarda koyu turuncu oldu evden çıkamıyorum kuaför e gitme imkanım yok bana tavsiyeleriniz ne olur.0.22 mor boya ile küllü deniliyor ama cesaret edemem daha size sormak istedim . yardımcı olursanız sevinirim

Bilmeden evde saç boyamak cesaret işi gerçekten.
Ama kuaför dışında sizin saç zor düzelir daha fazla uğraşırsanız saçlarınız zaten yanmıştır ama kopar. Kuaförde çalışmış veya çalışan bir arkadaşınız varsa ondan yardım alın bence kendiniz daha fazla yakmayın saçı.

Arakads vardı ama telini kaybettim burada bir bilen vardır ins ona göre netten boya vs getirtir yaparm artık:/

turunculuğu mor şampuan gideriyor da o da 1 kerelik olacak bir şey değil , umarım yardımcı olurlar.

Aslnda turunculuk yok olsa açık küllü kalcak sanki... Kzkardesm açıcı yaptı turuncu oldu küllü kumral yaptı tuttu ben açıcı yapmadm ondanmi böle oldu acaba. Ufg

Hickimse bişe yazmiyo:/ ve düşündüm tasnrdm yarın koyu küllü kumral a boyuycam içine az su krem koycam bakalmnolcak:)

Mrb kahve siyah ana saçımı açık sarı yapınca turuncmci orta hafif kahve alt sarı olan boyaidi zatn şimdi açık küllü kumral ile boyadım nette araştırıp ama berbat daha açık turuncu oldu ve ortalarda koyu turuncu oldu evden çıkamıyorum kuaför e gitme imkanım yok bana tavsiyeleriniz ne olur.0.22 mor boya ile küllü deniliyor ama cesaret edemem daha size sormak istedim . yardımcı olursanız sevinirim
bence kuaför e gidin evde daha çok bocalayip saçınızı mahfetmeyim derim 😶ben kendi başıma uğraştım da hâlâ saçlarımı kurtarmaya çalışıyorum

bence kuaför e gidin evde daha çok bocalayip saçınızı mahfetmeyim derim 😶ben kendi başıma uğraştım da hâlâ saçlarımı kurtarmaya çalışıyorum
Yoo düzeldi 7.1 ileboyadm25 dk koyuya yakin açık kahve kumral oldu. Yikadkca daha iyi olur bence. Biraz turumcmsu gibi gelio bazn ama bence yikadkca daha ii olcak ve 1 ay sonra yine boyuycak 7 .1 e :))) yada kuaför m dediki sen boya 7.1 e sonra bana gel açık kumral yaparm dedi.

Back