• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç sorunu :(

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
68
İstanbul
Kızlar saçlarım boyanın akması sonucunda turuncu yansımalı oldu suan. Sadece küllü kumral boyasam turunculuk gidermi acaba ?

tatlım benimde saçlarımda açıcıdan sonra aynı problem olmuştu. garnierin bi boyası var ismi gümüş sarı numarası da 111. bu boya benim saçımdaki turunculuğu tamamen yok etmişti. hatta böyle yaşlı kadınlar yoğun küllü renge boyatır ya aynen öyle bi renk çıkmıştı ortaya.ama iki üç yıkamaya rengi oldukça güzel oturdu ve bi kaç boyamadan sonra turunculuktan eser kalmadı.ben watsonsdan bulmuştum ama parfümerilerde filan vardır muhakkak fiyatı da 6-7 lira gibi bişiydi. bol turuncusuz günler :)

saçın rengini açıyo mu peki ? ben şuanki renginden memnunum fakat çok doreli. flaşlı fotograf çekildiğimde falan çok kötü duruyo mesela.

ben diplerimi açmak için kullanıyorum aynı boyayı ve çok iyi sonuç alıyorum.dipleri önce oryalle açıp sonra tonlama yapmam gerekmiyor. zaten kutunun üzerinde de yoğun açıcı trunculaştırmayan etki yazıyor. ama sadece diplerimde o yoğun açıcılığı görüyorum sonuçta oryal değil geri kalan boyalı kısmında ki benim saçlarım platine yakın bi renk sadece turunculuğu alıyor daha açık renk olmuyor.sadece truncudan şikayetçiysen 111 gümüş sarı al derim. ama şikayetin dorelik ise onun çözümü küllüye boyamaktan geçmiyor bildiğim kadarıyla.

Saçlarımın uclarında balyaj var balyajlar oryalle acıldıgı için dibe gittikçe turuncumsu bi renk alıyo ama dipler önceden boyadıgım kahvenin akmasıyla doreli yansımalı şuan. galiba son çare koyu bi renge boyicam saçlarımı. artık boyamicam diyorum ama her resim çekildiğimde saçlarımdan nefret ediyorum :/

Back