turuncu renkli akıntı

shapysy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.155
23
158
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bekar bir bayanım ve ilk defa bugün kokusuz, turuncu ya da canlı koyu sarı renkte akıntım var. Normalde çok nadir akıntım olur ve olsa bile berrak, renksiz, kokusuz yani normal olarak adlandırılan akıntılardan olur. Daha önce yaşayan var mı, neden olduğu hakkında bilginiz var mı?

Kızlarr akıntı dediğim şey sonradan koyu kahverengi hatta regl diyebileceğim bir kanamaya dönüştü ve tıpkı regl gibi, geldiğini hissediyorum yani. benim regl dönemlerim düzenliydi. en son da mayıs'ın 4'ünde olmuştum, bir dahaki regl dönemimi de 1 Haziran gibi hesaplamıştım :(

Son düzenleme:
mrhb canım, soğuk almıssındır belki oyüzden oluyodur, bendede ara ara oludu, sonra kendiliğinden gecerdi. bide ilk defa olmus kafana takma bence, sancın flan yoksa koku yoksa, önemli bişey yoktur korkma. iltihap flan olsa sancın olur koku olur, kafana çok takılırsa doktora git ama bence bekle biraz, tekrar olursa gidersin.

Arkadaşlar merhaba,

Bekar bir bayanım ve ilk defa bugün kokusuz, turuncu ya da canlı koyu sarı renkte akıntım var. Normalde çok nadir akıntım olur ve olsa bile berrak, renksiz, kokusuz yani normal olarak adlandırılan akıntılardan olur. Daha önce yaşayan var mı, neden olduğu hakkında bilginiz var mı?

genelde kendımı cok üşüüttüğüm zaman bnde öle olur sende baya üşütmüşşsün sanırım ki iltihap akıo

valla üşütmüş olabilirim boğazlarım da kötü zaten; ama araştırdığım kadarıyla rahim ağzı yaralarından da oluyormuş :( cinsel hayatım da yok...ama bende hiçbir şikayet yok akıntının dışında. bir de deterjanımı değiştirmiştim, ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

yok ya detarjnla alakası yoktur orda mıkrop varsa bıle her detrjan mıkrobu kırarda kesin üşüttüğünden kaynaklanıo ayaklarını sıcak tut sıcak su torbası yap kendııne dıkkat et kız :52:

valla üşütmüş olabilirim boğazlarım da kötü zaten; ama araştırdığım kadarıyla rahim ağzı yaralarından da oluyormuş :( cinsel hayatım da yok...ama bende hiçbir şikayet yok akıntının dışında. bir de deterjanımı değiştirmiştim, ondan olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

büyük ihtimal üşütmüşsündür canım, kendini sıcak tut belini flan annem bana hep öyle derdi, belini sıcak tut üşütürsün, dikat etmezsem olurduda, merak etme kafanada takma, eğer devam ederse doktora git için rahatlasın. ama aklına öyle kötü şeyler getirme.:20:

Son düzenleme:
sağolun kızlar yaa içimi rahatlattınız valla :) umarım üşütmektendir :( teşekkürler tekrarrrr, öpüyorum sizi çookk:)))

Back