Saç Rengi ve Saç Boyama turuncu parlamalar yardım edinn

innaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
244
13
66
Edirne
Kızlar saçımı koleston 7.1e boyamıştım ve turuncu parlamalar vardı bende gidermek için 6.1 koyu küllü kumralla 7.1 i karıştırdım ve %6 lık oksidan kremle boyadım saçımı daha koyu oldu fakat güneşte ve ışıkta tupturuncu parlıyor neden böyle küllü grimsi olmuyor yardım edin lütfen sokağa böyle çıkamam yaa :gitme:senağlama

kızlar ne yapmalıyım başka bi renge boyasam geçermi acaba lütfen yardımınıza ihtiyacım var

canım zaten küllü kumral ve koyu küllü kumralı karıştırdığımda turunculuk oldu

bence kahve ancak kapatır ama tabi saçının rengini biraz koyulaştırman gerekir.

saçımı palette yoğun açıcıyla açıp üstüne küllü kumral boyasam olurmu acaba?

olur tabi saçını yıpratmamak için açıcıyı şampuanla karıştırıp uygulayabilirsin. böylece daha yavaş açılıyor saç.

olur tabi saçını yıpratmamak için açıcıyı şampuanla karıştırıp uygulayabilirsin. böylece daha yavaş açılıyor saç.

ya canım yine aynı oluyo ben de kışın açtım saçımı
tutuncu cıvık bi renk oldu üzerine 5 kere sabırla küllü kumral boyadım bana mısın demedi
bazı saçlarda işe yaramıyo küllüm renkler daaha profesyonel şeyler gerek

şuan saçım kahve oldu ama böyle grimsi olmadı açıcıyla açıp açık küllü kumral denemek istiyorum ama amonra senin dediğin gibi olmasından korkuyorum acaba boyaya mavi renk katsam böyle grimsi küllü olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…