Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu oldu saçlarım

Yesim2236

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
16
20
38
30
Acil yardim edin. Saçlarım palettenin tarçın kahveye boyalıydı ne zamandan beri boyamadıgım için dipler siyah olmuştu bende çarşıdan bir açıçı birde palettenin bakır tonunu aldım dipleri açtım sarı oldu sonra bakırı vurunca turuncu oldu sanırım çok açtım saçlarımı nasıl düzelticem eski hali daha iyiydi yardim edin lütfeen dışarı böyle çıkamam

Turuncu olunca aklıma rengi kapatmak geldi eski boyamla boyarsam sıkıntı çıkar diye sıcak çikolata kahve aldım. Ama hiç mutlu değilim eski rengi daha güzeldi ve kuaförde istediğim saç rengini yapamıyorlar acaba saçım şimdi köyü renkken bakır vursam nasıl olur eski saçlarımın resmini atacağım yardim edin bana.....☹☹☹☹

Koyu renge bakır yaparsanız tutmaz. Kendi saçınız olan dipler açık boyalı yerler koyu olur. Ten renginize bakıyorum da çikolata kahve sizde havalı durur zaten.

BAkırlığı kırmakta en iyi ton küllü tonlar küllü sarı deneyin bi hem çok açık sarı olmuyo hemde küllü olduğu için bakır rengini düzeltiyor

Mavili; uzun zamandır saçlarım siyah tonlarındaydı sıkıldım bakıra bir kere boyayınca içime çok sindi her aynaya baktığımda mutlu oluyordum o derece yani☹☹ dipler turuncu olunca boyayı sadece tepeme vurdum geri kalan yerler bakır sanırım iyi bir kuaför bulmam gerecek aslında evde halletmek istiyorum ama.... olacağı yok sanırım.

Nesrin; bakırın açık tonlarına boyasam olmaz mı bugün 3. günüm ve alttan kızıllık çıkıo saçlarımda

Çikolata kahve ilk boyamada siyaha yakın bir renk oluyor yaa üç dört hafta sonra anca düzeliyor

Saçınızda ilk olarak diplere boya uygulayın belli bir süre bekledikten sonra altları boyayın. Belki de bunu yanlış yapıyorsunuzdur.

Hanımlar saçım işte böyleydi.. sonradan sıcak çikolata boyadıgımı söylemiştim fakat sıcak çikolata gitgide kızıl eski noyan tarçın kahvenin bir koyu tonuna dönüyor ne yapayım şimdi ben açık bir bakır bu işi kurtarır mı yoksa küllü sarı mı

Eklentiler

• 20180526_035210.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 80
Bence en güzeli saçınızı komple akıtın öyle boyayın böyle istediğin saç rengini tutturman zor anlaşılan

Canım kolestonun yoğun renk açısını al saçında 15 20 dk beklet saçındaki boya aksın önce sonra istediğin rengi boyayabilirsin

Ben markasız bi açıcı aldım saçımın dibi oldu sap sarı yogun parlak bakırı vurunca oldu turuncu dedigim hemen açıyor saçın rengini eğer koldayım yavaş yavaşsa en azından kontrol ederim. Çünkü daha diğer yerleri boyamasan tepem çok açılmıştı

Yine çok açılmasın 15 dakika sanırım az açar
Açıcı boya olmadığı için saçta çok beklememesi gerekir sürdükten sonra ara ara kontrol edersin zaten saç sarıya dönük bi renk alır bekledikce o zaman yıkarsınız eğer çalışmıyorsanız bi sonraki gün de saç boyanızla boyarsnız

Üst üste boya olunca malesef sonrasında boya tutmaz bile saç her yıkamada kusar o yüzden saçın rengini akıtmak daha iyi

yok çalışmıyorum eşim bugün izinli gideyim dediklerinizi alayım bakayım nolacak inşallah bu sefer sıkıntı çıkmaz

yok çalışmıyorum eşim bugün izinli gideyim dediklerinizi alayım bakayım nolacak inşallah bu sefer sıkıntı çıkmaz
Benimdr başıma gelmişti saçım kumral dı sonra açık sarı boyadım aman allahım diplerim resmen bakır bakırdı kuaföre gitsem 200 e yakın para istedi akıtmak falan sonra gittim koleston yoğun renk açıcı aldım akıttım boyaları sonra yine kumral yapmıştım çok da güzel olmuştu sonucu yazarsın canın bol şanss

Ç
çok teşekkür ederim
Ok teşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…