Çikolata kahve ilk boyamada siyaha yakın bir renk oluyor yaaTuruncu olunca aklıma rengi kapatmak geldi eski boyamla boyarsam sıkıntı çıkar diye sıcak çikolata kahve aldım. Ama hiç mutlu değilim eski rengi daha güzeldi ve kuaförde istediğim saç rengini yapamıyorlar acaba saçım şimdi köyü renkken bakır vursam nasıl olur eski saçlarımın resmini atacağım yardim edin bana.....☹☹☹☹Eki Görüntüle 2148758
Saçınızda ilk olarak diplere boya uygulayın belli bir süre bekledikten sonra altları boyayın. Belki de bunu yanlış yapıyorsunuzdur.Mavili; uzun zamandır saçlarım siyah tonlarındaydı sıkıldım bakıra bir kere boyayınca içime çok sindi her aynaya baktığımda mutlu oluyordum o derece yani☹☹ dipler turuncu olunca boyayı sadece tepeme vurdum geri kalan yerler bakır sanırım iyi bir kuaför bulmam gerecek aslında evde halletmek istiyorum ama.... olacağı yok sanırım.
Bakır tonları da olur bnce saçınızın yanık durumu nedirNesrin; bakırın açık tonlarına boyasam olmaz mı bugün 3. günüm ve alttan kızıllık çıkıo saçlarımda
Yine çok açılmasın 15 dakika sanırım az açarCanım kolestonun yoğun renk açısını al saçında 15 20 dk beklet saçındaki boya aksın önce sonra istediğin rengi boyayabilirsin
Açıcı boya olmadığı için saçta çok beklememesi gerekir sürdükten sonra ara ara kontrol edersin zaten saç sarıya dönük bi renk alır bekledikce o zaman yıkarsınız eğer çalışmıyorsanız bi sonraki gün de saç boyanızla boyarsnızYine çok açılmasın 15 dakika sanırım az açar
yok çalışmıyorum eşim bugün izinli gideyim dediklerinizi alayım bakayım nolacak inşallah bu sefer sıkıntı çıkmazAçıcı boya olmadığı için saçta çok beklememesi gerekir sürdükten sonra ara ara kontrol edersin zaten saç sarıya dönük bi renk alır bekledikce o zaman yıkarsınız eğer çalışmıyorsanız bi sonraki gün de saç boyanızla boyarsnız
Benimdr başıma gelmişti saçım kumral dı sonra açık sarı boyadım aman allahım diplerim resmen bakır bakırdıyok çalışmıyorum eşim bugün izinli gideyim dediklerinizi alayım bakayım nolacak inşallah bu sefer sıkıntı çıkmaz
çok teşekkür ederimBenimdr başıma gelmişti saçım kumral dı sonra açık sarı boyadım aman allahım diplerim resmen bakır bakırdıkuaföre gitsem 200 e yakın para istedi akıtmak falan sonra gittim koleston yoğun renk açıcı aldım akıttım boyaları sonra yine kumral yapmıştım çok da güzel olmuştu sonucu yazarsın canın bol şanss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?