- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
-
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
Arkadaşlar saçlarım aylar önce iyi bir kuaförde koyu kumrala boyatmıştım koyu bi tondu ama yine de saçlarımın rengi kırıldı biraz. Normalde siyah saçlıyım. Şimdi biraz daha açmak istiyorum birazdan koyacağım resimlerdeki gibi olmasını istiyorum ve turunculaşmasından korkuyorum. Hangi boyayı kullanmalıyım. Lorealin açık kumralını mı alsam diyorum ama çok açık olursa biterim. Sizce napmam gerek riske atamam Eki Görüntüle 1546022 Eki Görüntüle 1546024 Eki Görüntüle 1546028 Bu tonları istiyorum şuanki saçıma benziyo aslında ama saçım bundan daha koyu ayrıca saçlarım açık bi renk çıkmamalı kesinlikle tavsiyelerinizi bekliyorum
Gerçekten miboya varsa açılmaz renk malesef.. c vit ile akıtmak lazım boyayı iyice belki öyle en açık numaralı boyalarla bir iki ton kırılabilir.. 11.1 gibi.. içine de biraz turuncu azaltıcı eklemek şart tabi..
Evet küllü alcam ama açık kumral mı alsam koyu mu çok kararsızım yine kuaföre gitmek istemiyorum kendim öğrenmek istiyorumTek bildiğim hangi rengi alırsan al, küllü al ki turunculuğu küllü renkler gideriyor. örneğin 6.1, 7.1 vs
Bence 6.1 al zamanla zaten açılacak. Hem turunculuğu tamamen emer. 15gün sonra kadar da 7.1falan yapar aça aça gidersinEvet küllü alcam ama açık kumral mı alsam koyu mu çok kararsızım yine kuaföre gitmek istemiyorum kendim öğrenmek istiyorum
Gerçekten mihiç anlamıyorum bu boya işlerinden mesela şuanda açık kumral alıp sürsem nasıl bi renk çıkar
Ya iyiki söylediniz zaten çok korkarım böyle işlerden yine kuaföre mi gitsem yadipten gelen kendi saçın açılır altlar koyu kalır sakın yapma.. önce c vit kürü..
Dipler farklı renk olursa peki renk farkı var bira saçımdaBence 6.1 al zamanla zaten açılacak. Hem turunculuğu tamamen emer. 15gün sonra kadar da 7.1falan yapar aça aça gidersin
Ya iyiki söylediniz zaten çok korkarım böyle işlerden yine kuaföre mi gitsem ya
Nasıl bişey dediğiniz saçımın rengi mi koyulaşcakyok kuaför açıcıdan başka bir şey bilmez o da saçı çok yıpratıyor.. c vit kürü yıpratmıyor onun kadar blogda yazılanları oku bak biraz, onu yapmaktan çekinmene hiç gerek yok tatlım bir şey kaybetmezsin..
Nasıl bişey dediğiniz saçımın rengi mi koyulaşcak