• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turuncu ıslak akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi _x_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_x_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
224
119
103
Kizlar ya bi kac gundur turuncuya donuk fazla akintim var. Bi de islak islak oluyo. Küçük günlük pedlerden dışarı çıkıyo bazen hatta. 15 gun once sogan kürü yapmistim. Sonra adet oldum. Adetim de yogundu. Hem de normalde feci agrilar ceken ve ilacsiz asla gecmeyen agrim da olmadi bu defa ama adetim bittiginden beri de akinti var surekli. Acaba sogan kürü yapmis olabilir mu? Söküyo mu acaba :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ya bi kac gundur turuncuya donuk fazla akintim var. Bi de islak islak oluyo. Küçük günlük pedlerden dışarı çıkıyo bazen hatta. 15 gun once sogan kürü yapmistim. Sonra adet oldum. Adetim de yogundu. Hem de normalde feci agrilar ceken ve ilacsiz asla gecmeyen agrim da olmadi bu defa ama adetim bittiginden beri de akinti var surekli. Acaba sogan kürü yapmis olabilir mu? Söküyo mu acaba :/

olabilir canım ama bence ihmal etme bir doktora git.. turuncu akıntı hiç duymadım çünkü. iltihap ile ilgili birşey olabilir. en iyisi muayene olmak. burdan yorum yapmak çok sağlıklı olmaz

Polip varmış :(((

Back