Merhaba , direk sorunuma giriş yapıyorum izninizle -bu benim ilk konum bu arada- *-*
Saçlarımın doğal rengi siyaha çok yakın bir koyu kahveydi ve saçım güneştir şudur budur açılmıştı , sorunum yoktu pek saç rengimle . Dipler koyu kahve , uçlar ona göre daha açık bir kahveydi . Bir arkadaşım çok garip duruyor ya şuna bak falan dedi ben de oturdum siyaha boyadım saçımı . Bir yıl siyah kullandım ve sonra aklıma birden turuncu yapmak esti. Hep Harry Potter 'daki Weasley'lerin saçı gibi saçım olsun istemiştim zaten. İyi güzel boyadım lorealin 7.43 üne falan , dipler tuttu ancak aşağıların rengi kahverengimsi bir renk olmuştu . Aynı gün gidip garnierin 7.40 ından iki kutu alıp tekrar boyadım saçımı - saçım bayağı uzundu - dipler tam istediğim renkti yine aşağılar da turuncumsu bir kızıl oldu ama hala bazı yerlerde koyuluklar vardı garnierin olia 7.40 ını alıp tekrar boyadım saçlarımı bir iki gün sonra , şuan aşağılar turuncumsu bir kızıl dipler turuncu ve saçımı omzumun üstünde kestirdim - herhangi bir yıpranma olmadı saçımda- . Ve asıl soru , sizce saçımı tekrar garnierin 7.40 ına boyasam istediğim rengi elde edebilir miyim ? ve saç rengini doğal yollarla açmayı bilen varsa bilgilerinden yararlanmayı çook isterim
-ilk konum olduğu için fotoğraf nasıl atılır bilmiyorum ancak deneyeceğim *-*-