• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri turplu suya rakip havuçlu su

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
arkadaşlr daha önce kullanmştm ve gerçekten de memnun kalmştım.turplu suyu kullanan arkadaşlar veya turp kokusunu sevmeyenler aynı tarifte turp yerine havuç kullanabilirler..tarif şöyle : 3su bardağı su,2 havuç ve 1 yumurtanın sarısı..havuçları rendeliyoruz ve 3 su bardağı suda bir güzel kaynatıyoruz..havuç posasını alıyoruz kalan su ılınınca yumurta sarısını ekliyoruz..saçımıza sürüp 1-2 saat bekledikten sonra yıkıyoruz..kesinikle denemeye değer bi formül..sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

ayrıca o parlaklık ve yumuşaklık için en azından haftada 1 kez yapılmaya değer

aynı turp gibi buda 1 haftada gösteriyo etkisini diyosun :bbo: koku durumu ne peki denemek lazım belki bu daha iyi gelir 10 ayda saçlar dizlerime kadar iner artık :lepi:

senin aldıgın sonuclar neler peki ?

yumurta kokusuna karşı çok duyarlı olduğum için sadece hafif bi yumurta kokusu gelio ilk yıkadığımda ama geçiyo tabi ki..onun dışında hiç bi koku yok..ben yaklaşık 2 hafta yaptım inan çok çok çok fark etti..pazar akşamı tekrar yapmaya başlıycam saçım boyalı olduğundan sonucu daha net görebilirim sanırım..ayrıca zencefil de kullanıyorum 2 gündür

yumurta kokusuna karşı çok duyarlı olduğum için sadece hafif bi yumurta kokusu gelio ilk yıkadığımda ama geçiyo tabi ki..onun dışında hiç bi koku yok..ben yaklaşık 2 hafta yaptım inan çok çok çok fark etti..pazar akşamı tekrar yapmaya başlıycam saçım boyalı olduğundan sonucu daha net görebilirim sanırım..ayrıca zencefil de kullanıyorum 2 gündür

tamam canım ben biraz daha turpa devam edicem vazgecemiyorum artık malesef :roflol:

arada bunuda dener haber veririm ama söz Şeniz

bende yaptığım karışıma kattım dün havucu...gerçi ben net bir sonuç veremem... çünkü benim yaptığımın içinde bin çeşit şey oluyo hangisi uzatıyor bilmiyorum ama artık uzuyor :))

eh.. ben bi daha deniycem bunu.. en azından turplar çıkana kadar.. hadi hayırlısı.

havuçların iyice kaynadığından emin ol ve saçında en az 1 saat kalmalı bence buna dikkat edersen 1 haftada kesin sonuç alırsın..ayrıca1 hafta boyunca her gün düzenli yapılmalı..sonuçları bekliyorum ii veya kötüyerimseniben

turplu suyu ilk deneyenlerdenim kokusu midemi bulandırıyo özellikle durdukça bende havuçla deniyorum arada aklıma esikçe havuç domates pirinç ince bulgur koydum en son havuçta domateste kükürt var pirinçte saça faydalı bulgurda eksik kalmasın diye koydum hepsini koyup düdüklüde kaynatıyorum 4 kerelık fln oluyor önemli olan havuç turp değil içinde kükürt olan herşeyi koyabiliriz bi ara soğanla sarımsakta kattım ama koku berbat sonuç her yapışımda mutlaka uzar saçlarım

arkadaşlar malum yaz mevsimindeyiz turp bulamıyrz bende havuçlu suyu denedim ve bir hafta sonra annm saçımın uzadığını farketti ben pek inanmadm çünkü ztn saçım normaldede uzuyo ama isteyen denesin=)

he bu arada tavsiye bol bol sebzeli pilav yiyin yani içine havuç bezelye tavuk fln koydurun ve mutlaka işe yaradığını göreceksiniz ayrıca pirinç ıslanırken suyunu ayrı bir yere alın ve bunla yıkayın saçlarınızı=)

Back