turnusol kağıdı

melek7545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
13
1
36
Ardahan
arkadaşlar sanırım amniyon sıvısı sızıntı yapıyor bende dün doktora gittim suyun fazla olursa gel dedi şuan 25+5 günlük hamileyim ve çok korkuyorum turnusol kağıdı nerede bulabilirim bi bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim:49:

canım all test almıştım ben amniyon sıvısını anlamak için eczanelerde yoktu ama eşim bir medikalden almıştı

canım benımde aramadığım yer kalmadı resmen ayak parmağım su topladı ama malesef bulamadım.kırtasıyeye baktım adamlar o ne der gibi bakıyorlar,eczanelerın haberı yok,su satan yerlere baktım yok,medıcalcılere baktım yok,en son eğitim araç gereç satan yerlere gittim orada varmış fakat elınde kalmamış baktı bulamadı getirtebılırım dedı aklında olsun eğitim araç gereç satan yerede bak.

canım benımde aramadığım yer kalmadı resmen ayak parmağım su topladı ama malesef bulamadım.kırtasıyeye baktım adamlar o ne der gibi bakıyorlar,eczanelerın haberı yok,su satan yerlere baktım yok,medıcalcılere baktım yok,en son eğitim araç gereç satan yerlere gittim orada varmış fakat elınde kalmamış baktı bulamadı getirtebılırım dedı aklında olsun eğitim araç gereç satan yerede bak.

haklısın canım ben doktoruma söyledim o bile yüzüme o ne der gibi baktı kırtasiyelere şaşırmamak lazım o yüzden.daha öncede söylemiştim bulunduğum yerde bir doktor var onunda kendine hayrı yok dün bir tanıdığım doğum yaptı burda hamileyken amniyon sıvısı azalmış çoçuğu 6 gündür kuvezde daha kucağına almamış cigerleri gelişmediği için ayağından damar yolu çmışlar bebeğin ordan besliyorlar yani anlayacağın korkularım daha çok arttı en yakın zamanda turnusol kağıdı bulmam lazım dediğin yere mutlaka bakıcam yardımın için teşekkürler

canım adını yanlış yazmışım ALTEST olacak eşim sağlık ürünleri satan medikallerden almıştı bence turnusol kağıdı aramakla vakit kaybetme ALL TEST yazmışım ama tek L olacak

arkadaşlar sanırım amniyon sıvısı sızıntı yapıyor bende dün doktora gittim suyun fazla olursa gel dedi şuan 25+5 günlük hamileyim ve çok korkuyorum turnusol kağıdı nerede bulabilirim bi bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim:49:

Canım benimde 24. Haftada böyle bir şikayetim oldu doktora gittim muayene etti sızıntı var mı yok mü diye. Bir gece hastanede yattım hastaneden verdiler turnasollu pedi.! Sen bence doktoruna şikayetini anlat ve muayene ol. Benim amniyon sivisi sandığım akıntılar fizyolojik akintiymis. Gönlünü feth tut inşallah böyle bisey yoktur

canım adını yanlış yazmışım ALTEST olacak eşim sağlık ürünleri satan medikallerden almıştı bence turnusol kağıdı aramakla vakit kaybetme ALL TEST yazmışım ama tek L olacak

evet canım dediğin ürünü internetten buldum altest hamilelikte sızıntı test kiti diye geçiyor çarşamba günü en yakın zamanda alıcam çok sağol bilgi için :1:

canım kusura bakma ismini yanlış yazmasam daha erken alabilirdin, neyse yaa inşaallah amniyon sızıntısı değildir

bir test ismini de az önce öğrendim canım amnisure test adı, bir araştırmaya göre bu test altestten daha güvenilirmiş iki testi karşılaştıran bi araştırma yapmışlar ancak altesttin fiyatını bilmiyorum ama amnisure test bi sitede 90 tl görünüyor bayağı pahalı yani. haberin olsun diye söyledim canım yani ben araştırmanın yalancısıyım amnisure testin doğruluk yüzdesi diğerine oranla bayağı fazlaymış

evet canım adı altest peki sende işe yaradımı bu test doğru sonuç aldın mı ayrıca verdiğin bilgi için çok sağol

canım ben kullandığım zaman yeterli ıslaklık olmadığı için anlayamamıştık tekrar da almamıştık çünkü doktor sorun yokmuş gibi davranmıştı ama daha sonra suyum çok gelmişti ve ultrasonda suyumun azaldığı anlaşılmıştı

Hamileliğin riskli dönemlerinde eczanelerde bulunan ve amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştiren basit bir ped ile bu süreci test ederek kontrol altına almak mümkün . Ped amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştirerek erken teşhise yardımcı oluyor.

Back
X