Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alt test diyemi geçiyor adı canım yoksa başka bir adı var mı.canım all test almıştım ben amniyon sıvısını anlamak için eczanelerde yoktu ama eşim bir medikalden almıştı
canım benımde aramadığım yer kalmadı resmen ayak parmağım su topladı ama malesef bulamadım.kırtasıyeye baktım adamlar o ne der gibi bakıyorlar,eczanelerın haberı yok,su satan yerlere baktım yok,medıcalcılere baktım yok,en son eğitim araç gereç satan yerlere gittim orada varmış fakat elınde kalmamış baktı bulamadı getirtebılırım dedı aklında olsun eğitim araç gereç satan yerede bak.
arkadaşlar sanırım amniyon sıvısı sızıntı yapıyor bende dün doktora gittim suyun fazla olursa gel dedi şuan 25+5 günlük hamileyim ve çok korkuyorum turnusol kağıdı nerede bulabilirim bi bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
canım adını yanlış yazmışım ALTEST olacak eşim sağlık ürünleri satan medikallerden almıştı bence turnusol kağıdı aramakla vakit kaybetme ALL TEST yazmışım ama tek L olacak
evet canım adı altest peki sende işe yaradımı bu test doğru sonuç aldın mı ayrıca verdiğin bilgi için çok sağolcanım adını yanlış yazmışım ALTEST olacak eşim sağlık ürünleri satan medikallerden almıştı bence turnusol kağıdı aramakla vakit kaybetme ALL TEST yazmışım ama tek L olacak