turlusal kullananlar

Birkediiannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
192
48
118
34
merhaba bayanlar 20 gundur gecıkmem var dr turlusal verdı gunde 1 tane ıctım 12 taneydı 2 gun once bıttı hala adetım gelmedı sizin kacıncı gün gelmişti. hap kullanırken gebe kalma ıhtımalı olabılır mı ?:18::18::18:

5.gün gelmişti ama sabah akşam içiyordum ben

hala gelmedi pekı adet belırtısı varmıydı yıne sızde ben de hıcbırı yok tam tersı ıstahım kesıldı bas agrım var bıde oturdugum yerde felan uyuyup kalıyorum

size tarlusal vermeden kanda gebelik testi yapmadı mı doktorunuz ? yapılmadıysa bence yapın içiniz rahat etsin

Arkadaşlar merhaba ben 9 aylık evliyim evlendiğimden beri adet düzensizliği yaşıyorum bunun için doktora gittim ve sağ yumurtalığımda kist çıktı tarlusal kullandım geçti ama adet düzensizliği devam etti en son geçen hafta gittiğimde sol yumurtalıkta kist çıktı yine tarlusal verdi kullanıyorum lakin bu kist sürekli kendini yenileyecek mi böyle anlamadım. Birde bebek istiyoruz ama düzensşz adet olduğum için yumurtlama günğmü hesaplayamıyorum napıcam yardım edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canm doktor tedavı yapıor gecer erır kıstlerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…