• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Turkuaz Rengini Çok Beğeniyorum Mutfak Yaptırıcam Fikir Verebilirmisiniz?

piskolik

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
6
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum yeni bir daire aldık mutfak dolabını değiştirmeyi düşünüyoruz. Bir mimarlık firması ile anlaştık şuan proje çiziliyor haftaya randevumuz var. Mimar bize bu senenin modası Turkuaz diye söyledi. Bende Turkuaz rengine bayılıyorum ama mutfak dolabında nasıl durur hayal edemiyorum. İnternetten biraz araştırdım turkuaz renkli akrilik kapakları çok beğendim.

$turkuaz-akrilik-kapak3.webp$turkuaz-akrilik-kapak4.webp$turkuaz-akrilik-kapak5.webp$turkuaz-akrilik-mutfak-dolabý.webp

$AD_509_Turkuaz-akrilik-kapak.webp
$mutfak-dolabi-Niabi-akrilik.webp$mutfak-dolabi-Niabi-akrilik-detay.webp

İnternetten indirdiğim resimleri ekledim. Mimarımız bizi Ümraniye'de bir firmaya yönlendirdi. Akrilik kapak firması doorka diye kapak renklerini bu firmadan beğenicez. 20 gün süremiz var değerli fikirlerinizi bekliyorum. Proje çizildiği zaman buradan paylaşacağım sizinle.......
:15:

cok guzel bi renk ve moda. ben kendim pembe delisiyim ama annem daha yeni mutfagını turkuaz krem yaptı ve cokta guzel oldu ferah oldu hatta bi duvarınıda turkuaz boyattırdı. tabureler aldı turkuaz, halıdada hafif turkuazlı krem aldı cok guzel oldu herkes karartır dedi ama aksine ferah oldu bence nacizane fikrim yaptırabilirsin hos duruyor.

Çok güzel olur bence bayıldım ben bizde yeni ev aldık ben pembe yaptrmayı düşünüyorum açık pembe ve kırık beyaz bu araada bu resimleri nerden ekliyoruz acaba

Çok güzel olur bence bayıldım ben bizde yeni ev aldık ben pembe yaptrmayı düşünüyorum açık pembe ve kırık beyaz bu araada bu resimleri nerden ekliyoruz acaba

Merhaba;
Mesaj yazarken üstte "insert image" diye bir buton var buraya tıklayarak ekleyebilirsiniz. Ekte işaretli fotoğrafını yükledim. O butona tıklayın sonra eklemek istediğiniz resmi bilgisayarınızdan seçin ardından eklentiyi yükle yazısına tıklayınca seçtiğiniz resim mesajınıza eklenir. :ssz:

$Screenshot_.webp

Merhaba;
Mesaj yazarken üstte "insert image" diye bir buton var buraya tıklayarak ekleyebilirsiniz. Ekte işaretli fotoğrafını yükledim. O butona tıklayın sonra eklemek istediğiniz resmi bilgisayarınızdan seçin ardından eklentiyi yükle yazısına tıklayınca seçtiğiniz resim mesajınıza eklenir. :ssz:

Eki Görüntüle 1132359

Çok teşkr ediyrum ama ben telfondan giriyırum bilgisayardan değil telefından olmuyomu aceba

Arkadaşlar merhaba İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum yeni bir daire aldık mutfak dolabını değiştirmeyi düşünüyoruz. Bir mimarlık firması ile anlaştık şuan proje çiziliyor haftaya randevumuz var. Mimar bize bu senenin modası Turkuaz diye söyledi. Bende Turkuaz rengine bayılıyorum ama mutfak dolabında nasıl durur hayal edemiyorum. İnternetten biraz araştırdım turkuaz renkli akrilik kapakları çok beğendim.

Eki Görüntüle 1131231 Eki Görüntüle 1131232 Eki Görüntüle 1131233 Eki Görüntüle 1131234

Eki Görüntüle 1131237
Eki Görüntüle 1131238 Eki Görüntüle 1131239

İnternetten indirdiğim resimleri ekledim. Mimarımız bizi Ümraniye'de bir firmaya yönlendirdi. Akrilik kapak firması doorka diye kapak renklerini bu firmadan beğenicez. 20 gün süremiz var değerli fikirlerinizi bekliyorum. Proje çizildiği zaman buradan paylaşacağım sizinle.......
:15:

beğendim ben de...

Back
X