Türkmenler İçin Sınırda Sahra Hastanesi Kuruldu

Işide kimin silah verdiğini çok iyi biliyorsun ama!

Bunu bir ben değil herkes biliyor ama Türkmenlere kim silah verdi onu bilen yok ne iş..
Lütfen ünlem işareti koymayın az sakin olun niye rahatsız oldun?
O ünlem işareti müstehzi bir ünlem isaretiydi :) mesnetsiz bir iddia ile inandığınız yardımın delili var mı? Deliliniz yoksa, "ben böyle olduğuna inanıyorum kardeşim" de diyebilirsiniz... bunu sizinle birlikte bilen 'herkes', gerçek anlamda herkes değil aslında...

Türkiye elinden gelen herseyi yapıyor; "onları geri göndereceğim" diye seçim vaadinde bulunan bir ana muhalefet liderine rağmen...
1.O ana muhalefet lideri Türkmenler için değil Suriyeliler için "geri göndereceğim" dedi.
2.Bu cümleyi savaş bittikten sonrası için söyledi.

1. Türkmenler de Suriyeli.
2. Savaş bitince herkes gönderir zaten :)
1.Suriyeli derken neyi kastettiğimi anlamamış olamazsın :)
2.Diğerlerinin ağzından savaş bitince göndermek gibi bir niyet çıkmadı ama.Ayrıca madem herkes gönderir,o zaman bu muhalefet liderini suçlayacak bi konu değil demek ki...

'Suriyeli' Suriyeli dir; bunun Arabı Türkmeni filan yok. Suriyeli den Suriyeli anlıyorum ben... Kemal Kılıçdaroğlunun da ne dediği de açık aslında da neyse...

'Suriyeli' Suriyeli dir; bunun Arabı Türkmeni filan yok. Suriyeli den Suriyeli anlıyorum ben... Kemal Kılıçdaroğlunun da ne dediği de açık aslında da neyse...
Türkmen Türk'tür,Suriyeli Arap'tır,yani arada çok fark var.Fark olmasa onlara da Suriyeli derdik,Türkmen demezdik,değil mi?Evet Kılıçdaroğlu'nun ne dediği gayet açık ama buna rağmen çarpıtmaya çalışanlar var işte naparsın...

Adam Işid destekçilerini gönderecek işte .Ne kadar güzel.
Bu bile batıyor insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…