- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ümmetçiler mi? Onlar esmaya ağlayalayanlar onlar fransada yaşanan olayları kınayanlar onlar mursi öldü diye günlerce yas tutanlar onlar Türküz diyemeyenler Türk kelimesinden ciddi ciddi rahatsız olanlar Allah onların öyle bir belasını verecek ki cehennem iyiki var zalimler için varxaysex cok üzgünüm. Hani nerede "ummetciler" ? Turkmen Turk diye ummetten mi sayilmiyor? Nerede Ortadoğu'da bizden habersiz kus ucmaz diyenler? Bak orda Turkmenler katlediliyor. Bizim tepkimiz sadece kinamak. Yazik
Allah oradaki ozellikle kadin ve cocuklarin yardimcisi olsun onlari korusun. Yasayacaklari zulmu dusunmek istemiyorum
Türk kelimesinden rahatsız olup Arapçılık ,sünnicilik politikası uygulayanlara lanet olsun.Ümmetçiler mi? Onlar esmaya ağlayalayanlar onlar fransada yaşanan olayları kınayanlar onlar mursi öldü diye günlerce yas tutanlar onlar Türküz diyemeyenler Türk kelimesinden ciddi ciddi rahatsız olanlar Allah onların öyle bir belasını verecek ki cehennem iyiki var zalimler için var
Bende çok üzgünüm karanfilim niye neden neden niçin Türkler türk olmak suçmu sahip çıkılması için illaki başka ırktan mı olmak lazım zira Doğtürkistana da sahip çıkın dedikçe gelenleri geri iade ettiler sonrada terörsit dendi yazık çok yazık diyecek birşeyim yok diye girmiştim ama yazacak o kadar çok şey var ki sayfalara almaz
Ümmetçilerin tepkisini bekliyorum ciddi ciddi gelsinler yazsınlar orta doğuda kimden habresiz kuş uçarmış uçmazmış görsünler
Türküz demek yasaklanırsa şaşmam.Esmaya ağlayanlar neredesiniz? Hepimiz ermeniyiz diye eylem yapanlar neredesiniz? Profilini fransız bayrağı yapanlar neredesiniz? Bu liste uzar gider yazıklar olsun....
Merak etmeyin bu gidişle oda olacak. Allahım korusun öyle günleri uzak tutsun.Türküz demek yasaklanırsa şaşmam.
Bir Türkmen soykırımı daha . Tarih bu rezil , aşağılık soykırımlar ile dolu . Telaferden bu yana .
Türkmenlere yapılan zulüme içim yanıyor .
Türkiye'nin Türkmen politikasını da eksik buluyorum .
Bu insanların umudu olarak biz varız .
Bunu ben demiyorum , Bayırbucak Türkmen dağı tugay komutanın geçtiğimiz Haziran ayındaki sözleri ;
http://www.internethaber.com/turkmen-komutandan-erdogan-ve-ataturk-aciklamasi-792619h.htm
Onlar Türkiyeyi ve dolayısıyla Erdoğan'ı kurtuluş olarak görüyor .
yanlış görüyorlarmış.Bir Türkmen soykırımı daha . Tarih bu rezil , aşağılık soykırımlar ile dolu . Telaferden bu yana .
Türkmenlere yapılan zulüme içim yanıyor .
Türkiye'nin Türkmen politikasını da eksik buluyorum .
Bu insanların umudu olarak biz varız .
Bunu ben demiyorum , Bayırbucak Türkmen dağı tugay komutanın geçtiğimiz Haziran ayındaki sözleri ;
http://www.internethaber.com/turkmen-komutandan-erdogan-ve-ataturk-aciklamasi-792619h.htm
Onlar Türkiyeyi ve dolayısıyla Erdoğan'ı kurtuluş olarak görüyor .
yanlış görüyorlarmış.
Türkmenlere yapilanlar ses getirmiyor bu memlekette. Daha Temmuzda sinirda bekletilen susuzluktan kirilmak uzere olan Turkmenleri unutmadik.
Daha yeni Tuzhurmatuda pesmerge Turkmenlere yonelik etnik temizlik yapmaya basladi.
Cok üzücü icim parcalaniyor.
Yapabilecek gucumuz var mı ondan emin degilim Ausencia. Bana hamaset edebiyatından başka bi sey olarak gelmiyor. Yaprak kipirdayamaz dendikten sonra bunca katliama ses çıkmaması da malesef gücümüzün yetmediğini de gösteriyor.Emin ol karanfil benimde çok içim parçalanıyor. Bu sabah gördüğüm fotoğraflar yine lokmalarımdan utandırdı beni.
Keşke yapabilecek gücümüz varken , bu insanlar için daha fazlasını yapabilsek.
Ama o zaman çıkıp Türkmenler için ülkeni savaşa sokmak ne demek be adam da diyecekler bugün türkmen dağına üzüntü duyduklarını yazanların bi kısmı.
Yapabilecek gucumuz var mı ondan emin degilim Ausencia. Bana hamaset edebiyatından başka bi sey olarak gelmiyor. Yaprak kipirdayamaz dendikten sonra bunca katliama ses çıkmaması da malesef gücümüzün yetmediğini de gösteriyor.
Kimbilir yine ne olaylar dönüyor Suriye uzerinden onu da bilmiyorum. Resmen satranc tahtasina dondu Suriye. Malesef olan yine mazluma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?