- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh aferim onlara yakinda hepsini buraya postalarlar burda avrupali amerikali aynisini bize yapsa neler yaparlardi acaba iyice sacmaliyorlar turkleri bu kdr kotu tanitanlar bizzat kendileri
Bile bile yaptiklarini dusunuyorum artik insan kendi ulkesini kendi insanlarini bu kdr kotu gostermek niye ister..gucunu bilimde egitimde ekonomide gosteremeyip yol keserek milleti taciz ederek gostermeye calisan insanlara kimse saygi duymaz diyecekleri su islam kotu turk insani kotu bunumu duymak istiyorlaraynen ya bu tiplere acımam da olan normal türklere olcak, kurunun yanında yaşta yanar hesabı
Aferin aslanlarım benim, ne kadar taşkınlık o kadar hızlı gerçeğe dönüş.. açtık kollarımızı bekliyoruz sizi vatanımıza..
Maltepe üniversitesi Hollanda ile olan erasmus programını iptal etmiş tepki olarakCogu oranin vatandasidir o yuzden oyle yapiyorlar, vizeyle orada olan adam oyle yapmaz, ama umarim fatura vizeli olan,orada okuyan turk ogrencilere kesilmez
Cogu oranin vatandasidir o yuzden oyle yapiyorlar, vizeyle orada olan adam oyle yapmaz, ama umarim fatura vizeli olan,orada okuyan turk ogrencilere kesilmez
verdikleri yardımları kesseler bunların olayı biter.. bugün bir arkadaş vermişti philly, Hollanda da kaç kişi var ve saece kaç kişi çalışıyor :)
Bir dönem Hollanda'da okudum.Yakin arkadaslarimdan bir tanesinin amcasi orada, Hollanda yillar once amcasi gibilere yeterki geri donun ailenizi de alin, size maas verecegiz diye teklifte bulunmus , ama donmuyorlar dedi, ama Turkiye' de gelince "oyle gavurlar, boyle gavurlar, ulkemiz iyi" falan filan diyorlarmis, orada solculara, burada sagcilara oy veriyorlar diyordu. Tabi ben para teklif etmisler mi diye bilmiyorum, sonucta kontrol etmedigim bir sey ama arkadasim amcasinin surekli sikayet etmesine ragmen donmedigini belirtmesine sasirmadim:)
Bir dönem Hollanda'da okudum.
Otobüse bindiğimde binen Türk ailelerini gördükçe Türk olduğumu belli etmekten utandım resmen. Bir millet kendine daha büyük kötülük yapamaz.
Hollanda gibi sakin, minnoş bir ülkede bu taşkınlıklar olmaz, yapılmaz. Bu devam ederse de önlemlerini alırlar. Ah keşke hepsini paketleyip gönderseler de burada görseler dünya kaç bucak.
Toprağım diye sarılmaya lüzum kalmadı, adım başı Türk zatenSus bati hayrani ahlaksiz shot. Onlari gorunce topragim diye sarilman lazimdi.
Toprağım diye sarılmaya lüzum kalmadı, adım başı Türk zaten
Kendini geliştiren, ülkeye uyum sağlayan, bir katma değeri olan her Türk'e saygım var ama bütün gün bir tarafını yayıp oturan, devletten aldığı parayla geçinen, bir de üstüne ülkeye gram uyum sağlamadan yaşadığı yeri kötüleyene saygı falan duymuyorum.
Hadi inşallah.. Sıkıldım bunların tatlı su milliyetçiliğinden.Oh oh aferim onlara yakinda hepsini buraya postalarlar burda avrupali amerikali aynisini bize yapsa neler yaparlardi acaba iyice sacmaliyorlar turkleri bu kdr kotu tanitanlar bizzat kendileri
Orta Doğu hayranı mı olsunBati hayranliginin butun semptomlarini gosteriyorsun, acilen tedaviye ihtiyacin var shot.