Aydınlatıcı mesajlaR olmuş weiss TEŞEKKÜRLER ..Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) Halep’te aşiret liderleri ve ileri gelenlerle düzenlediği toplantı sonrası liderler IŞİD’e biat ederek örgütün saflarına geçti.
OYun cok büyük arkadaslar..
Amerika Ortadagudaki tüm islami gruplari ISID in sancagi altinda topluyor..
ISID in liderinin peygamber soyundan geldigine insanlari inandirip, tüm müslümanlari kontrol altinda tutmak istiyorlar..
Bu oyun cok büyük..
Tabiki izlemiyor zaten izlemedigi icin bir yildir her 3 ayda bir Türkiye de kaos cikardilar, operasyonlar yaptilar..
Türkiye nin sadece iki kavsagi kaldi ondan sonra Allah in izniyle insallah en az 100 yil biz dünyada söz sahiplerinden biri olacagiz.
Basbakanin Cumhurbaskani secilmesi ilk kavsak..
Sonrasinda ufak bir gecis dönemi var ondan sonra insallah en azindan masaya elimiz saglam oturacagiz ama bu dönemde Türkiye yi bos birakmazlar baya ugrasirlar..
Barzani, ABD nin istedigini yaparsa, Ortadoguda Amerikanin taseron bir ülkesi olmaktan ileri gidemeyecek.
Yani hicbirzaman kendi basina kararlar alamayacak.
Ama onlarin istedigi özgür bir ülke olmak.
Bu durumda, ya ABD nin taseron bir ülkesi olmayi kabul edecek ve ABD de ona kürt devleti kurmasi icin izin verecek yada Türkiye safinda yer alip, Amerika nin karsisinda duracak ve savasacak.
Ne kadar karsi koyabilir dersen?
Her milletin genetik bir sifresi vardir, hatta Ingiltere bunu cikartmistir ve milletlerin sifrelerine göre hareket eder.
Mesela Bulgarlar, resmi her belgenin gercegine tipa tip benzeyen sahtesini yapmakta ustadirlar bunun gibi ..
Kürtlerin geninde de teslim olmamak vardir ve asla onurlarina dokunmayacaksin...
Sanirim Barzani taseron olmaktansa savasmayi tercih edecek...
Kendi gördügümle özet geçeyim bir kelimede
Başbakan Cumhur olunca geçiş dönemiyle eyalet sistemi gelecek ,o sırada kürdistan tükiyeye eyalet olacak .böylelikle orta doguda Türkiye söz sahibi olacak. Tabi bu arada diger güçler boş durmayacak ...
Bu senaryoyu kaç ay önce yazmıştım bu linklerde ama çok iyimser bir hayalci gözüyle bakılmıştım ..
Vatanıma,, Milletime, Bayragıma bi zarar gelmesinde .Rabbım hakımızda hayırlısını versin . bir kere diyorum başımızdakilerin işi zor içerden dışardan ALLAH YARDIMCILARI OLSUN .amin .
Türkiye herzaman ABD nin safinda mi oldu?:)))
Keske söylemlerin ve gazete basliklarinin ötesine bakip arastirmayi deneseniz...ABD nin tek taraftari vardir Ingiltere..
Israil bile ABD nin taseronudur!
Türkiye zaten her zaman ABD nin safın da olmadı mı?eeee o zaman bütün yazılanlar ezip üfürmek olmuyor mu?.. Yazdıklarınıza göre Türkiye ve ABD karşı saflarda olmuş oluyor... :) neyse
Küçük kurbayacım ben ABD ve Türkiyeyi sadece fotografta yan yana gördüm
AMİN WEİSS....
neden global düşünemiyoruz biz , millet okyanusları fetederken biz deremizde kim gemi yüzdürecek diye kavga ediyoruz .. vah halimize
Yanli yazilar mi?:)
Gazetelerde bu anlatilanlari bulamazsiniz..
Gercekten kafa yormaniz lazim..
Öyle iki gazete kübürü, birkac köse yazari, 3-5 kitap degil..
Gercek manada kafa yorup gercek manada arastirmaniz gerek..
Daha öncede söylemistim..Eger sadece gazete okur haber izlerseniz
Bakin burada var sizi neye inandiracaklari..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729219&page=4
hııı hııııı, tamam canım....
ben böyle mesajlara takılacak biri degilim küçük kurbayacım ..... saygılar ....
ben de canım kimseye kızgınlık duymam, konuşuyoruz sonuçta tatlı tatlı atışarak, böylesinden zarar gelmez.
Türkiye herzaman ABD nin safinda mi oldu?:)))
Keske söylemlerin ve gazete basliklarinin ötesine bakip arastirmayi deneseniz...ABD nin tek taraftari vardir Ingiltere..
Israil bile ABD nin taseronudur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?