"Türkiye'yle petrol anlaşmamız 50 yıllık"

Aydınlatıcı mesajlaR olmuş weiss TEŞEKKÜRLER ..
bizde üç beş agaçla oyalanırız ne olacak .

Bir sorum olacak sana , Barzanı neden Türkiye tarafında tercih yapıyor ? petrolü kendi tekelinde tutmak içinmi ?.keza amerika işin içine girse barzanı figüran kalacak . oysa Türkiye ile anlaşınca kontrol kendinde olacak dogrumudur . eger böyleyse abd'ye daha ne kadar yok diyecek ..

Son düzenleme:
Barzani, ABD nin istedigini yaparsa, Ortadoguda Amerikanin taseron bir ülkesi olmaktan ileri gidemeyecek.
Yani hicbirzaman kendi basina kararlar alamayacak.
Ama onlarin istedigi özgür bir ülke olmak.
Bu durumda, ya ABD nin taseron bir ülkesi olmayi kabul edecek ve ABD de ona kürt devleti kurmasi icin izin verecek yada Türkiye safinda yer alip, Amerika nin karsisinda duracak ve savasacak.
Ne kadar karsi koyabilir dersen?
Her milletin genetik bir sifresi vardir, hatta Ingiltere bunu cikartmistir ve milletlerin sifrelerine göre hareket eder.
Mesela Bulgarlar, resmi her belgenin gercegine tipa tip benzeyen sahtesini yapmakta ustadirlar bunun gibi ..
Kürtlerin geninde de teslim olmamak vardir ve asla onurlarina dokunmayacaksin...
Sanirim Barzani taseron olmaktansa savasmayi tercih edecek...

Son düzenleme:
Allahım nasıl karışık bir zamandayız . dün düşman bugun müttefik . kim kiminle nerde .
Rabbım başımızdakilerin yardımcısı olsun . Peki weiss Türkiye nerde bu durumda şu an, sedece penceredenmi bakıyor ?

Son düzenleme:
Tabiki izlemiyor zaten izlemedigi icin bir yildir her 3 ayda bir Türkiye de kaos cikardilar, operasyonlar yaptilar..
Türkiye nin sadece iki kavsagi kaldi ondan sonra Allah in izniyle insallah en az 100 yil biz dünyada söz sahiplerinden biri olacagiz.
Basbakanin Cumhurbaskani secilmesi ilk kavsak..
Sonrasinda ufak bir gecis dönemi var ondan sonra insallah en azindan masaya elimiz saglam oturacagiz ama bu dönemde Türkiye yi bos birakmazlar baya ugrasirlar..

Son düzenleme:

Kendi gördügümle özet geçeyim bir kelimede
Başbakan Cumhur olunca geçiş dönemiyle eyalet sistemi gelecek ,o sırada kürdistan tükiyeye eyalet olacak .böylelikle orta doguda Türkiye söz sahibi olacak. Tabi bu arada diger güçler boş durmayacak ...
Bu senaryoyu kaç ay önce yazmıştım bu linklerde ama çok iyimser bir hayalci gözüyle bakılmıştım ..
Vatanıma,, Milletime, Bayragıma bi zarar gelmesinde . Rabbım hakımızda hayırlısını versin . bir kere diyorum başımızdakilerin işi zor içerden dışardan ALLAH YARDIMCILARI OLSUN .amin .

Son düzenleme:

Türkiye zaten her zaman ABD nin safın da olmadı mı? eeee o zaman bütün yazılanlar ezip üfürmek olmuyor mu?.. Yazdıklarınıza göre Türkiye ve ABD karşı saflarda olmuş oluyor... :) neyse

Amin aeben amin..
Türkiye topraklari Allah yolunda sehit olanlarla dolu..Rabbim Türkiye nin yarinlarini hayr eylesin insallah..

Türkiye herzaman ABD nin safinda mi oldu?:)))
Keske söylemlerin ve gazete basliklarinin ötesine bakip arastirmayi deneseniz...ABD nin tek taraftari vardir Ingiltere..

Israil bile ABD nin taseronudur!

mavilediğim yer olacak zaten, tüm çalışmalar bence buna göre ilerliyor..
deeee Türkiyenin Ortadoğunda söz sahibi olması şu üniter yapıya mı dayanıyor sadece, eyalet olunca mı söz sahibi olucaz, olsak çoktan olurduk zaten.... Biz ABD nin dediği... neyse yaaa ben tutamayıp kendimi bişeyler yazıcam sonra pişman olucam... size iyi sohbetler...

Keske söylemlerin ve gazete basliklarinin ötesine bakip arastirmayi deneseniz...ABD nin tek taraftari vardir Ingiltere..

siz çok yanlı yazı okuyorsunuz galiba, başka kaynaklara da yönelseniz keşke...

Türkiye zaten her zaman ABD nin safın da olmadı mı? eeee o zaman bütün yazılanlar ezip üfürmek olmuyor mu?.. Yazdıklarınıza göre Türkiye ve ABD karşı saflarda olmuş oluyor... :) neyse

Küçük kurbagacım ben ABD ve Türkiyeyi sadece fotografta yan yana gördüm
canım diger mesajınada cevap vereyim .. Türkiye eyalet olunca güçlü olmayacak . şu an İŞİD'Dİ Orta doguya salanlar ne elde etmek için ordalarsa onu elde etTigi için güçlü olacak ...

AMİN WEİSS....

neden global düşünemiyoruz biz , millet okyanusları fetederken biz deremizde kim gemi yüzdürecek diye kavga ediyoruz .. vah halimize

Son düzenleme:
Yanli yazilar mi?:)
Gazetelerde bu anlatilanlari bulamazsiniz..
Gercekten kafa yormaniz lazim..
Öyle iki gazete kübürü, birkac köse yazari, 3-5 kitap degil..
Gercek manada kafa yorup gercek manada arastirmaniz gerek..

Daha öncede söylemistim..Eger sadece gazete okur haber izlerseniz

Bakin burada yazmistim, sizi neye inandiracaklarini..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=729219&page=4

Son düzenleme:

hııı hııııı, tamam canım....

Siz hep böyle yapıyorsunuz... Sizin gibi olaylara bakmayan herkesi bir okumamakla bir cahillikle suçluyorsunuz ki sormayın(siz bana gazete başlığından dem vurduğunuz için ben size yanlı yayınlar dedim)... Kitaplığımızı kıyaslamayalım isterseniz.. Sevgiler

hııı hııııı, tamam canım....

ben böyle mesajlara takılacak biri degilim küçük kurbayacım ..... saygılar ....
yukardaki mesajımada ek yapmıştım .. benim düşüncem beni baglar canım katılmak ve inanmak zorunda değilsin ..

hayırlı iftarlar dilerim hepmize ...

Son düzenleme:
:)) Siz yanli yazi okuyorsunuz dediginizde alacaginiz cevabin ne olacagini zanediyordunuz?:)

Alacaginiz cevap " eger siz gercekten okusaniz gazete basliklarinda, ABD ile Türkiye ayni tarafta" martavallarina inanmaz, söylemlerin arkasini görebilirdiniz" olur:)

Yani ABD yada Türkiye cikip " biz düsmaniz" diyecek degil..
Bir mahallede kapi komsusu kisiler bile aciktan aciga " düsmanim" sana diyemezken, ülkeler öyle oyun oyunuyor gibi yönetilmez yani:))

Son düzenleme:

Yanlı yayın okumayı; sizin yukarıda kırmızıladığım yeri görünce yazdım ben... yani sizden esinlenerek Soğuk savaş yıllarından itibaren alarak en son Irak konusunda verdiğimiz desteği de düşünerek , hatta ve hatta şu kızıştığımız Suriye olaylarını da düşünerek bakarsak, Türkiye ve ABDnin hiç de öyle karşı saflarda olduğunu sanmıyorum.. ha dünya siyaseti açısından doğru hamlelerde bulunmuş olduğumuzu düşünüyorum o ayrı.. Söyleyeceklerim bu kadar; dediğim gibi biraz tırsak bir insanım nette siyaset konuşurken o yüzden haff hafif yüzeysel olmak koşuluyla giriyorum konulara bazen... siz devam edin takipteyim

Irak da kadin cocuk demeden oldurup tecavuz eden amerkali askerlerin "sagsalim ulkelerine donmeleri icin dua ediyorum " diyen kimdi acaba?
ben cevaplayim tayyip erdogan di.abd ile hep kolkola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…