Türkiyeyi dünyanin en sevilen ülkesi yapmak istiyorsaniz tiklayin...

Arkadaş konuyu 2008 de açmış ama anket hala devam ediyor. Ne zamana kadar süren bir anket bu acaba bilen var mı ?

Arkadaş konuyu 2008 de açmış ama anket hala devam ediyor. Ne zamana kadar süren bir anket bu acaba bilen var mı ?

Ben 2008de acmisim ama internette 2006da baslamis. Ülkelerden biri 5 milyon oya ulasinca bitecekmis. 2008den beri en cok oya sahip olan ülke Türkiye, yani Türkiye 5 milyon oya ulasinca bitecek

Ben 2008de acmisim ama internette 2006da baslamis. Ülkelerden biri 5 milyon oya ulasinca bitecekmis. 2008den beri en cok oya sahip olan ülke Türkiye, yani Türkiye 5 milyon oya ulasinca bitecek

Oo meraba =) Evet önde gidiyoruz çok Şükür :13:

Kazanan ülke icin reklam gibi bir sey cekeceklermis ve tüm dünyada gösterilecekmis. Yani ülkemiz icin cok güzel bir tanirim olur.
O yüzden tanidigimiz herkese haber verelim.
6 saatte bir oy kullanabiliyoruz ve toplam 3 oy verebiliyoruz, unutmayin. Yani 6 saatte bir Türkiye´ye 3 oy verirsek ülkemize günde 12 oy verebiliriz

İnşAllah olur çok güzel :13:

benım bildiğim 5milyona ulaşan bbc tarafından açıklanacak ve 2007 den beri oy atıyorum gördükçe hala olamadık bi 5 milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…