Türkiye'yi böyle tanıttılar Pes

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$turkiye-yi-boyle-tanittilar--4544523.Jpeg

Türkiye'yi böyle tanıttılar!
Fransa'da, yerli yabancı birçok hazır giyim firmasını bir araya getiren "Who's Next" Paris moda fuarı kapılarını açtı. Başkent Paris'te, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri'nin (İTKİB) katkılarıyla, Porte de Versailles sergi salonlarında başlayan fuarın bu yılki onur konuğu Türkiye olarak belirlendi.

Türkiye'den Vakko, Özlem Süer ve Mehtap Elaidi gibi isimlerden oluşan yaklaşık 50 marka ve tasarımcının katıldığı fuarda, dünyanın çeşitli ülkelerinden 2 bini aşkın hazır giyim ve aksesuar markası yer alıyor.

Canlı performansların sergileneceği fuarda Saray temalı etkinlik dikkat çekti. milliyet

Haberi pek çok gazetede okudum ama bu tanıtımı yapan şirketin adını göremedim.
Bu nedir Allah aşkına ya..
Saçmalamış kim yaptıysa boykot etmek lazım..

Haberi pek çok gazetede okudum ama bu tanıtımı yapan şirketin adını göremedim.
Bu nedir Allah aşkına ya..
Saçmalamış kim yaptıysa boykot etmek lazım..

Rahatsız olmayıp memnun olan vardır Parkoncuğum.

Tabii ya hepimiz elimizde defimiz, kafamızda fesimiz , önümüzde nargilemiz ... Takılıyoruz evlerimizde :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

barbar conan gibi tanıtılmamışız hayret. hem dünyanın aklında bu şekilde yer etmek isteyenlerimiz oldukça fazla. şaşmamak lazım.

Varmıdır ki chelzy
O kanepeye uzanmış kıllı sakkallı adamın bacak şovunun beğenilecek bir tarafı yok ama, belli olmaz tabii..

Altı kasımpaşa üstü şişhane :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o yatan kıllı sakallı, dansöz kıyafetli arkadaş neyi temsil ediyo olaki:27::27:

yine saçmalamışlar,kim bu halden memnun olurki !
evet Osmanlı bu ülkenin bi geçmişi,ama bu resimdeki gibi değil tabi
onların göstermek istediği Osmanlı şekli bu,ne yazıkki başarılı da oluyolar
içimizden o kadar çok inanan varki.

Sakallıyı Arda Turan zannettim bi an :27:
Artık nasıl saçmalayacaklarını şaşırdı millet. Muhteşem Yüzyıl'da da derin göğüs dekolteleri vardı Osmanlı'yla alakası olmayan şeyler yansıtılıyordu.

Eki Görüntüle 1178413

Türkiye'yi böyle tanıttılar!
Fransa'da, yerli yabancı birçok hazır giyim firmasını bir araya getiren "Who's Next" Paris moda fuarı kapılarını açtı. Başkent Paris'te, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri'nin (İTKİB) katkılarıyla, Porte de Versailles sergi salonlarında başlayan fuarın bu yılki onur konuğu Türkiye olarak belirlendi.

Türkiye'den Vakko, Özlem Süer ve Mehtap Elaidi gibi isimlerden oluşan yaklaşık 50 marka ve tasarımcının katıldığı fuarda, dünyanın çeşitli ülkelerinden 2 bini aşkın hazır giyim ve aksesuar markası yer alıyor.

Canlı performansların sergileneceği fuarda Saray temalı etkinlik dikkat çekti. milliyet

Kaç senedir Türkiyedeyiz, böyle türk insanı görmedik :19::1:

Bir dönem siz Türkler deveye mi biniyorsunuz geyiği vardı.Tam deve muhabbeti bitti diyorduk sil baştan başlamasa bari.:47:

Bune simdi ya.
Zeka sorunlu insanlar ya.
Bir tellak koyup hamamda adam keseletseniz bundan iyiydi bea.
Tövbe estafurullah ya...

sigara elinde olanda gay teması vermiş. arkada yatan da cariye ama erkek haha hay maşallah :1:

Back