Almanya da internet son zamanlarda o kadar inceleme altinda ki Merkel " bir silah olarak bile kullanilabilir" demisti..
Bakmayin onlarin bizim ülkemizde olan olaylara ahkam kesmelerine..
2-3 yil önceydi..
Sanirim Yesiller partisindendi, bir milletvekili parlementoda konusma yaparken hükümete soru yöneltti ve dediki " Bakana sormak istiyorum, Türkiye nin cevresi ile neden bu kadar ilgiliyiz, Türkiye deki vakiflara cevre düzenlemesi icin gönderilen paralari inceledim ve aklim tutuldu, Türkiye ye cevre düzenlemesi icin gönderdiginiz paralarla Almanya nin cevresi yeniden insaa edilir" dedi..
Adam gönderilen paralarin gercekten cevre düzenlemesi icin oldugunu zannediyor..
Bilseki Almanya o paralari Türkiye deki isbirlikcilerine ülkeyi karistirsin ve Almanya nin cikarina hizmet etsin diye yolluyor..
BUNLARA RAĞMEN HALA AYAKDA BU ÜLKE, HAMDOLSUN
Almanya da internet son zamanlarda o kadar inceleme altinda ki Merkel " bir silah olarak bile kullanilabilir" demisti..
Bakmayin onlarin bizim ülkemizde olan olaylara ahkam kesmelerine..
2-3 yil önceydi..
Sanirim Yesiller partisindendi, bir milletvekili parlementoda konusma yaparken hükümete soru yöneltti ve dediki " Bakana sormak istiyorum, Türkiye nin cevresi ile neden bu kadar ilgiliyiz, Türkiye deki vakiflara cevre düzenlemesi icin gönderilen paralari inceledim ve aklim tutuldu, Türkiye ye cevre düzenlemesi icin gönderdiginiz paralarla Almanya nin cevresi yeniden insaa edilir" dedi..
Adam gönderilen paralarin gercekten cevre düzenlemesi icin oldugunu zannediyor..
Bilseki Almanya o paralari Türkiye deki isbirlikcilerine ülkeyi karistirsin ve Almanya nin cikarina hizmet etsin diye yolluyor..
Adamlar büyük boyutlarda para harciyor ya ülkemizi karistirmak icin:))))
Gerci ülkemizde ki isbirlikcileri sayesinde..
Yinede Allah Türk milletini kurulan tuzaklardan korusun..
O kadar para harcamışlar anca Gezi olayları falan mı çıktı yani. ı ıhhh başarılı bulmadım ben.
Evet ya, bu Almanlar bide çaliskan olduklari için, kaliteleri için meshurlar. Diger ülkelerde adamlar koltuklarindan oldular, gitti mubarak, kadaffi felan.
Burda adamlar daha güçlendiler, seçimleri kazaniyorlar hatta (hilelik ile olsa bile). Yani bu ne biçim ülke karistirmakmis, ben olsam parama yanardim
Ha bu arada, bak bunlar sorusturma baslatiyorlar, birden google amcayi kapatmiyorlar :)))
O kadar harcamaya diger ortadogu ulkeleri gibi son lazim. Ayrica bir seyler harcaniyosa kurban zaten bastan bellidir. Erdogani basa getirmek icin de ugrastiklari kanisina variyorum. Banu avarin yazilarini kitaplarini cok severim. O da dis mihrak olayina zaten katiliyor ama dedigim gibi dis mihrak zaten basimizdakini getiren bu senaryolar dogru ise. Turban sekli yoktu 70lerden once mesela. O da dis mihrak. Pkk dis mihrak. Liste uzar gider :)
Dis mihrak konusunda en basit Gülen niye Amerikayi seçti diye sormak lazim. Ve Erdoganin nasil Güleni kullanarak yükseldigini sormak lazim.
Bazen gözlerime inanamiyorum, yani burdakiler sanki Erdogan bagimsizmista, emperyalizme karsi geliyormusta hava atiyorlar. Ve millet güya bu bagimsizliga karsi gelemiyormusta ülkeyi batirmak istiyorlarmis, he, he, anlatin anlatin, heycanli oluyor
Yahu adam yirtik ayakkabidan sahibi olduktan sonra milyarder oldu, bunu tek basinami yaptigini saniyorlar? Yani en basit Amerika buna hiç onay vermeden, yardim etmeden adam buralara geldi. Vay be! Mantiga bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?