Türkiye’nin ilk çıplaklar kampı Garipçe’de! ‘Mayo ve bikiniyle denize girmek yasaktır’

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
02/08/2015 13:16

Ağaç kıyımı nedeniyle tepki çeken 3’üncü köprü güzergahının geçtiği İstanbul’un 200 hanelik Garipçe köyünde deniz kıyısına ‘Mayo ve bikiniyle denize girmek yasaktır’ yazılı bir pankart asıldı.

Fotoğraf: ‏@_JoseMartii

Garipçe Spor Kültür ve Güzelleştirme Derneği’nin kısaltması olduğu anlaşılan Garipçe S.K. ve G. Derneği imzalı pankart sosyal medyada tebessümle karşılandı.

Söz konusu pankarta ilişkin Twitter’da, ‘Türkiye’nin ilk çıplaklar kampı Garipçe’de açıldı’ yorumları yapıldı.

http://www.diken.com.tr/turkiyenin-...ede-mayo-ve-bikiniyle-denize-girmek-yasaktir/

peki, Spor Kültür ve Güzelleştirme Derneği neden mayo ve bikiniyle denize girilmesini istememiş onu anlamadım

haber gerçek sosyal medya, pankartın altındaki kısaltmayla çıplaklar kampı diye olayı çarpıtmış eğlence için
sanırım köy halkı daha kapalı giyinilmesini istedikleri için o pankartı asmış, işin aslı,
ya rahatsız olduklarından ya da başka sebepten bilemedim

Mayo ve bikini ile denize girmek yasaksa bende sort ve atletle girerim o zaman ahshanshshh

Garibanlar zaten çıplak mayoya ne gerek var

Agaclarin kesilmesine tepki cekmek icin bu pankart asilmis.
Sahsi fikrim tabi bu

Bence burada ironik başlıklarla haber açmayalım. Gerçek zannedenler Türkiye'nin çivisi çıkmış, ahlak elden gitmiş, vay beni beni tarzı yorumlar yapabilirler, bu da polemiğe sebep olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…